DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Dün aksam kız arkadaşımla bir şeyler yemeye çıktık, dönerken de ŞOK gördük ve uğradık. Ekmek de alalım dedik ama saat geçti, dolayısıyla fırında bulamayız diye ŞOK'ta satılan poşetli çift ekmeklerden aldik. Birkaç tane kalmıştı, bitmemişti yani. Bu sabah kahvaltı yaparken kız arkadaşım içinde siyah bir sey fark etti ve bana gösterdi, kendisi küf sanmış ben de böcek sandım ama elime alıp ekmekten çıkarıp detaylıca bakınca iplik benzeri bir şey olduğunu fark ettim.

Yani ne desem bilmiyorum zira ilk defa başıma geldi. İnsanlık hali, olabilir mi demeli yoksa yuh yani mi demeli hiçbir fikrim yok. En temel gıdada bile bir şeyler çıkıyor, bu gidişle ekmeği de evde yapacağız:)

1000173579.webp
1000173578.webp

Hile hurda sadece et, süt ve yağ'da yapılmıyor. Aklınıza gelebilecek bütün ürünlerde kalitesizlik durumları var. Denetleyen kurum yok. Ne yediğimiz belli değil.

Enflasyon yüzünden ürünlerin kalitesini düşürüyorlar.
Hocam bu üç harfi marketlerin geneli toplum sağlığını pek iplemiyor.

Birçok fırında beyaz iplikle de karşılaşabilirsiniz. Olağan bir şey bu. Olmamalı ama yaygın nispeten.
Disaridan yediğimiz besinlerin içinde kim bilir neler var. Öğrenci adamım, yeri geliyor dışarıdan yiyorum ama hem bütçeye zarar hem sağlığa. Ah şu üşengeçlik😃