Sokaktaki kapağı olmayan ankastre kutusu sorunu

Nyxoral

Çalışkan
Yer
İstanbul
Merhaba Techolay sakinleri.
Yıllardır TT abonesiyim ve son 1 yıldır paket kaybı yaşıyorum. Hat değerlerim aşağıdaki gibidir. Modemim Keenetic Hopper DSL (sürümüm güncel).

Size yaşamış olduğum sorunu şu şekilde izah etmek ve sizinle birlikte istişare etmek istiyorum. Müstakil bir evde yaşamaktayım ve telefon kablolarımız eski stil tahta direklerden ankastre aracılığı ile iletilmekte. Evimin dibinde aynı şekilde bir tahta direkte ankastre bulunmakta ve bu ankastrenin kapağı yok, yağmur suyu, kar ne varsa her şey girdi. Bu durumu TT ekibine ilettiğimde çalışıyorsa yorma bizi demeye getirdiler, artık aradığımda bir müşteri temsilcisiyle iletişime geçemiyorum. İki daire yandaki (başka bir ankastreye bağlı) komşum ile CS2 girdiğimizde ben %8-12 packet loss alırken arkadaşımda %1 loss alıyor. Benim bu durumumu yaşayan Techolay sakinleri bu durumu yaşadıysa nasıl düzelttiler, neler yaptılar dinlemek isterim. Bu ankastrenin değişmesi gerekiyor ama bunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu ancak TT ekibi çözer. Ne kadar CAT6 falan çekerseniz çekin onun ucu yine çıplak kalıcak. Yani TT işini ne kadar iyi yapıyor orası muamma ama çok bişey yapamazsınız maalesef.

Hocam bunu ancak TT ekibi çözer. Ne kadar CAT6 falan çekerseniz çekin onun ucu yine çıplak kalacak. Yani TT işini ne kadar iyi yapıyor orası muamma ama çok bir şey yapamazsınız maalesef.

Müşteri hizmetleri cevap vermiyor ki, telesekreter konuşuyor, sonra kapanıyor... Cevap verse de hizmet vermiyor, adamlara sorunumu anlatıyorum, hızımı 35'e sabitliyorlar ama hâlâ aynı sorun devam ediyor, bir de hızımı geri artırmaları için yalvarıyorum adamlara. Cidden yoruldum bu TT'den.

Müdürlüğe dilekçe vermeyi denediniz mi?

Hayır :/ ne yapacağımı nasıl yapacağımı ve nereye gideceğimi bilmediğim için yanlış bir şey yapıp elimi yüzüme bulaştırmak istemedim.
Çok basit. Bir tane dilekçe yazıyorsunuz (ki durumu anlatıp Geminiye yazdırabilirsiniz). Sonra isterseniz PDF isterseniz el yazısıyla durumu anlatıyorsunuz. PDF olursa ankastre kutusunun fotoğrafınıda çekip koyabilirsiniz kanıt olur. Sonra müdürlüğe gidip durumu anlatıyosunuz dilekçeyi veriyosunuz olay bitiyo.

BTK şikayet üzerinden fotoğraflar ile birlikte şikayet kaydı oluştur, port değişikliği de istiyorum de, onlar çözmezler ise elden bölgendeki TTNET genel müdürlüğüne git, daha stabil port istiyorum talebinde bulun.
İsterlerse daha az kişinin olduğu port'a aktarırlar. Ben 2 ay önce sorun yaşadım, santral çalışanının benim hattım üzerinde çalışırken yakaladım gözlerim ile gördüm ve duydum santral üzerinde neler yapabildiklerini, isterlerse çok temiz bir port'a geçirirler, yeter ki sen ısrarcı ol. Ama kabloların içeri alınması için ve o rögarın düzenlenmesi için de BTK şikayetini unutma. Resimleri de çek koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…