ŞOK'tan Ininal'e para yüklenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TinerciYasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 720
  • Etiketler Etiketler
    para

TinerciYasin

Başarılı
Selam, ininale para yüklemek istiyorum bunu şoktan gerçekleştirebilir miyim ve herhangi bir "sistem bozuk" şeklinde bir şey derler mi, bazen sistem hatası deyip atmıyorlar parayı.

Selam, ininale para yüklemek istiyorum bunu şoktan gerçekleştirebilir miyim ve herhangi bir "sistem bozuk" şeklinde bir şey derler mi, bazen sistem hatası deyip atmıyorlar parayı.
Ben sürekli ŞOK'tan yüklüyorum hiç de öyle olmuyor. Sistem bozuk saçmalığı genelde sürekli Migrosta oluyor. ŞOK'ta arada cidden sistem bozuluyor ama normalde sorunsuz.

Ben sürekli ŞOK'tan yüklüyorum hiç de öyle olmuyor. Sistem bozuk saçmalığı genelde sürekli Migrosta oluyor. ŞOK'ta arada cidden sistem bozuluyor ama normalde sorunsuz.
Sabah saatlerinde yüklemeyi düşünüyorum umarım sıkıntı çıkarmaz.

Hocam ben Şok'ta da çok kez sistem bozuk gibi bahanelerle karşılaştım..

Şok yerine bankadan yatırmak daha mantıklı.
Bankalar her 100 TL için kesimi artırıyorlar. ŞOK'ta 1000 TL atsanız bile 2 TL komisyon.

Hocam ben Şok'ta da çok kez sistem bozuk gibi bahanelerle karşılaştım..
Bizim burada hiç olmuyor daha yeni attırdım.

ATM evime çok uzak, en yakın şok var.
ŞOK'tan attırabilirsin veya migrosu da dene belki sizin migros düzgündür, veya ailen atabiliyorsa ibanla atabiliyorlar.

Migros ve ATM çok uzak maalesef, sistem bozuk falan derlerse ısrar etsem atarlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…