hargainbunter 18

Uzman
2 gündür sol kulağımda zarda vur-kaç tarzı baskı ve acı hissediyorum düzensiz sıklıklarla. Bazen 2 saat hiç olmuyor, bazen yarım saatte bir oluyor. Başka hiçbir şikayet (akıntı, düzenli ağrı, dolgunluk vs.) yok.

Sabah yakınımdaki bir tıp merkezinin KBB'sine de gittim, Dr. kulağında bir şey yok deyip dexpadu + burun spreyi yazdı.

Ciddi şekilde konforumu ve psikolojimi bozan bir durum. Bir prof.'a da görünmeli miyim?

Bende de aynı şeyler vardı KBB sadece kulağımı temizlemekle yetindi, uyku pozisyonumu değiştirip boynumu rahat ettirecek pozisyonda uyuduktan sonra düzeldi.

Hocam kbb eğer sıkıntı yok diyorsa bence birkaç gün bahsettiği ilaçları kullanın durumu gözlemleyin. Eğer devam ederse hatta şiddeti artarsa ya da işitme kaybı gibi şeyler hissediyorsanız mutlaka otonevroloji alanında uzmanlaşmış bir kbb ye görünün dediğiniz gibi ama şimdilik bence bu kadar panik bir şey yok. Onun dışında bahsettiğin şeyler sinirsel rahatsızlığa da benziyor baş dönmesi ve yüzünde güçsüzlük falan da hissedersen hiç durma büyük ihtimalle sinirsel olma ihtimali daha yüksek ondan anlamıyor olabilirler.

Bende de aynı şeyler vardı KBB sadece kulağımı temizlemekle yetindi, uyku pozisyonumu değiştirip boynumu rahat ettirecek pozisyonda uyuduktan sonra düzeldi.
Boyun bölgesiyle mi alakalı diyorsunuz hocam?

3-4 gün önce sabahları fazla burun akıntısı oluyordu uyandığımda fazla sümkürdüm ama zorlamadım da. Acaba orta kulağa basınç mı gönderdim ondan mı başladı diye düşünüyorum ben de.

Umarım bir an önce geçer. Ne zaman zonklayacak diye tetikte beklemekten psikolojim bozuldu.

Boyun bölgesiyle mi alakalı diyorsunuz hocam?

3-4 gün önce sabahları fazla burun akıntısı oluyordu uyandığımda fazla sümkürdüm ama zorlamadım da. Acaba orta kulağa basınç mı gönderdim ondan mı başladı diye düşünüyorum ben de.

Umarım bir an önce geçer. Ne zaman zonklayacak diye tetikte beklemekten psikolojim bozuldu.
Evet o sinirlerin kasların sıkışıklığı genel sağlığı çok etkiliyor. O sümkürme anında bir şey olmadıysa ondan olmamıştır diye düşünüyorum.