Solucan deliği gerçek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1614
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 716

1614

Becerikli

Solucan deliğinin bilim kurgu olduğu, gerçek olmadığını söylüyorlar. Solucan deliği keşfederlerse neler olur?

Karadeliğe girip akdelikten çıkmak, solucan deliği girişi karadelik; çıkışı akdelik... Yoksa bu bilim kurgu mu?
Bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

Uzay sonsuz bir hazine. Keşfedilmeyen daha neler var kim bilir. Solucan deliğinin olma ihtimali bence her zaman vardır.

Bununla alakalı film veya diziler izleyince gerçek olduğuna daha da inanıyorsun. Mantığına yatıyor bir nebze.

Uzay sonsuz boşluk ve bir yandan korkutucu. Kesin var ama yok diyemeyiz ama bir olasılık her zaman var.

Bununla alakalı film veya diziler izleyince gerçek olduğuna daha da inanıyorsun.
Gerçekten de öyle. Işık hızına yetişmek imkansız geliyor, fakat solucan deliğinin var olma ihtimali var, bana göre.

Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim.

Bir de şöyle bir olay vardı yanlış da biliyor olabilirim ama ışık hızının belirli bir seviyesine ulaşıp belirli bir ışık yılı mesafesi katedebilirsek biz oradayken dünya da geçmiş zaman yaşanıyor olayı vardı. Tam açıklayamadım ama atıyorum 200 ışık yılı uzakta olursak dünya da 200 yıl öncesi yaşanıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…