Solucan deliği, Evren içinde çok uzak mesafeler arasında hızlıca yol kat edebilmeyi sağlayan, uzay-zaman dokusunun farklı noktalarını
evrimagaci.org
Solucan deliğinin bilim kurgu olduğu, gerçek olmadığını söylüyorlar. Solucan deliği keşfederlerse neler olur?
Karadeliğe girip akdelikten çıkmak, solucan deliği girişi karadelik; çıkışı akdelik... Yoksa bu bilim kurgu mu?
Bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bir de şöyle bir olay vardı yanlış da biliyor olabilirim ama ışık hızının belirli bir seviyesine ulaşıp belirli bir ışık yılı mesafesi katedebilirsek biz oradayken dünya da geçmiş zaman yaşanıyor olayı vardı. Tam açıklayamadım ama atıyorum 200 ışık yılı uzakta olursak dünya da 200 yıl öncesi yaşanıyor gibi.
Bir de şöyle bir olay vardı yanlış da biliyor olabilirim ama ışık hızının belirli bir seviyesine ulaşıp belirli bir ışık yılı mesafesi katedebilirsek biz oradayken dünya da geçmiş zaman yaşanıyor olayı vardı. Tam açıklayamadım ama atıyorum 200 ışık yılı uzakta olursak dünya da 200 yıl öncesi yaşanıyor gibi.
Merhaba, Evrim ağacının Fermi paradoksu ile ilgili youtube videosunda 70 milyon ışık yılı uzaktan hiper bir teleskopla Dünya’ya bakan biri insan değil dinozor görür… | Soru & Cevap