Somatch uygulaması yüzünden annem gündelik işlerini yapmıyor

Cicense35

Çalışkan
Arkadaşlar, iyi günler.

Buraya size daha çok derdimi ve sıkıntımı anlatmak için geldim. Annem 3 ay önce memlekete gitti ve yaklaşık 2 ay önce geri döndü. Annem gidip geldiğinden beri artık eskisi gibi ne 9 yaşındaki kardeşimle ilgileniyor ne de ailedeki herhangi biriyle. Sürekli “Somatch” isimli bir sohbet uygulamasında, para kazanma bahanesiyle, gün boyu hatta yemek yaparken bile uygulamada vakit geçiriyor. Bu durum hem beni hem de babamı rahatsız ediyor.

Annem sabah 8'de kalkıyor ve gece 2'ye kadar, durmadan, iki telefonda birden “Somatch” uygulamasında oluyor. Artık eskisi gibi değil. Kardeşimin yanına yaklaşmasına bile tahammülü yok. Haftalık 3.200 TL kazanıyor ve karşılığında 18 saat boyunca telefona bakıyor.

Bir şekilde “Somatch” ile iletişime geçip annemi engelletmek mümkün mü?

Somatch uygulamasında ne yapılıyor ki? Bilmediğimden soruyorum.

Dediğiniz gibi iletişime geçmeye çalışın ama işe yarayacağını pek sanmıyorum.

Somatch uygulamasında ne yapılıyor ki? Bilmediğimden soruyorum.

Dediğiniz gibi iletişime geçmeye çalışın ama işe yarayacağını pek sanmıyorum.

Böyle canlı yayınlar yapılıyor. İnsanlar birileriyle sohbet ediyor, para kazanıyor.

Somatch yetkilileri yardım eder mi bilemem ama sizin muhtemel sonunuz Esra Erol gibi duruyor. Oradaki olaylardan pek de farkı yok sizin olayın.
Banane Esra Erol'dan? Benim sorunum bu ve eskisi gibi aile içi sohbet kalmadığından, kardeşimi sürekli kendisinden uzak tutup bağırmasından canım sıkılıyor.

Baba otoritesi lazım. Bazen erkek sert olmalı bu konularda. Ortada mağdur çocuk varsa kadının pek masum yanı kalmıyor.

Baba otoritesi lazım. Bazen erkek sert olmalı bu konularda. Ortada mağdur çocuk varsa kadının pek masum yanı kalmıyor.
Bi' ihtimal babanın telefona el koyması gibi bir şey ters tepebilir. En sağlıklı yol tedaviye götürmek. O da psikoloğun işidir sanırım çok bilgim yok.

Tabi tedaviye götürmektense ailecek ikna etmek daha da sağlam ve kesin çözüm olur.

Babam artık sırf sürekli yeni gelen borçlardan dolayı ve biraderimin başka şehirde üniversiteye başlamasından dolayı eskisi gib ihayata hevesli değil ve morali bozuk her zaman.

Bi' ihtimal babanın telefona el koyması gibi bir şey ters tepebilir. En sağlıklı yol tedaviye götürmek. O da psikoloğun işidir sanırım çok bilgim yok.
Kadının akıl sağlığında problem yok anlaşılan. Kendi parasını kazanmak tatlı gelmiş. Tabi o nasıl bir kazanma yöntemiyse. Anadolu irfanı evinde işinde gücündeki köylü hanımlarımız kadının kimyasını değiştirmiş.
Babam artık sırf sürekli yeni gelen borçlardan dolayı ve biraderimin başka şehirde üniversiteye başlamasından dolayı eskisi gibi hayata hevesli değil ve morali bozuk her zaman.
O borçlardan belki kadın bu yola başvurmuş. Gerçekten zor iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…