Son 120 günde 10k sıralama yapmak

Tebrik ederim. İsteyerek çalıştığınız belli olıyor. Umarım iyi yerlere gelirsiniz.

Merhaba öncelikle 2 yil once yazdiginiz gunle şu an ayni 130 gun kaldi tedavilerim ve ameliyatlarim yuzunden ben derslerime tam adapte olamadim matematigim iyidir sosyalim biraz sıkıntı tarih o da TYT netlerim 45 55 arasi AYT ise 15 20 falan iste sayisalda ilk 20 bine girmem lazim sayisalim evden calisiyorum çevremdeki cogu kisi yapamazsin diyor ama bilmiyorum kendimi de bos umitlerle bogmak istemiyorum tek bildigim benım evimin ailemle yasadigim 5 odali bir daire degil hastane koridorlari ameliyathanelr oldugu. Ne onerebilirsiniz kocluk alabilecek durumum yok her seyi kendim yapmak zorundayim.

Ya siz ekstra zeki ve disiplinlisiniz ya da ben ekstra aptal ve istikrarsızım.

200 bine girsem yeter Sayısal. TYT'de son iki denemede 80 ve 87 net yaptım. Ortalama 70 net yapıyorum. AYT'de matematikte başlardayım. Biyorda sonlarda. Fizikte başlamadım, kimyada ortalardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…