Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Çalışana kolay. Hele bu kadar zaman varken tam anlamıyla çalışana ilk 20k bile kolay.
SF26
Üstün
Alta 3 tane baba rehber bırakıyorum, kafana takılan yer olursa @mr.esat ve @Testo Unit ile birlikte etiketle beni. Hallederiz.Sayısaldan hazırlanmak istiyorum. Fende temelim yok. Sıfırdan ilk 120 bin mümkün mü?
Rehber Konu 'Hardcore YKS rehberi'
Baslik dikkat ceksin diye boyle
On postulatlar:
Oyunlar silinecek.
Sosyal medya hesaplari donrulucak.
Gunluk aktivite ve kitap okuma serbest gunluk calisma bittimi cunku bu kisa mesafe kosusu degil uzun mesafe maratonu.
1)Dershane mevzusu:
Konu anlatim icin gereksiz...
- Testo Unit
- yks
- Forum: ÖSYM Sınavları
Selamlar, söz verdiğim üzere rehberi yayınlıyorum, EA rehberi ocak ayının ortasına sarktı bunu belirteyim öncelikle. Zira ocak ayının başından şubat ayının başına kadar sert bir TYT kampımız var dershanede ve orada olacağım için aktifliğim fazlasıyla sınırlı kalacak. Bu rehberin yazımı da yaklaşık 1.5 hafta evvel bitmişti ama yazım hatalarını düzeltecek vakti anca bulabildik. Bu rehberi, TYT ile alakalı konuştuğum diğer rehberlerim gibi, hem koçluk hem de derece yapmış öğrencilerle birlikte hazırladık. Yani tek kişiye bakan dogmatik bir bakış açısının olmadığı, herhangi bir sponsorluk...
- SF26
- ayt nasıl sayısal
Öncelikle belirtmeliyim ki bu rehber Technopat'ta hazırladığımdan çok daha farklıdır, oradaki çok daha amatör ve 2-3 derece öğrencisi dışında başka kimseyle konuşulmadan hazırlanmıştır. Bu rehberde çok daha profesyonel bir ekiple hazırladık.(hazırlıkta yaklaşık 15 kişilik bir derece ekibi ve 2 rehber hocası var, ayrıca derece ekibimizden 2 kişi sonraki seneden itibaren koçluk hizmeti verecekler.)
Şimdi yavaş yavaş sizlere TYT-AYT için hem kaynak hem de hoca tavsiyelerini vermeye başlayalım.
TYT Türkçeyi paragraf ve dil bilgisi şeklinde ayıracağız, bu şekilde eksiklerinizi görme konusunda...
Şimdi yavaş yavaş sizlere TYT-AYT için hem kaynak hem de hoca tavsiyelerini vermeye başlayalım.
TYT Türkçeyi paragraf ve dil bilgisi şeklinde ayıracağız, bu şekilde eksiklerinizi görme konusunda...
- SF26
- kaynak tyt yks
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-