Kenichi

Uzman
Çok uzun zamandır manga ağırlıklı ilerliyorum ama canım bu sıralar yeni anime çekiyor. Orijinal yani manga ya da novel gibi kaynak materyal olmadan direkt stüdyo tarafından yapılmış bir seri olabilir. Bunun dışında kaynak materyale sadık bir seri olması önceliğim. Misal mangadan uyarlama ise ufak tefek şeyleri atlayabilir ama 150 bölümlük her bir bölümü 40 45 sayfa olan mangayı da 13 bölümde yardır yardır işlemesin. Son 2 3 yıl içinde çıkmış olsun kaynak materyale sadık olsun kısaca. Ecchi olması sorun değil mecha da önerebilirsiniz çizimde CGI'ya da çok kötü olmadığı sürece sıkıntı değil ama kesinlikle bilmemne AI ve diğer iki y ile başlayan var ya onlar olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uzun zamandır manga ağırlıklı ilerliyorum ama canım bu sıralar yeni anime çekiyor. Orijinal yani manga ya da novel gibi kaynak materyal olmadan direkt stüdyo tarafından yapılmış bir seri olabilir. Bunun dışında kaynak materyale sadık bir seri olması önceliğim. Misal mangadan uyarlama ise ufak tefek şeyleri atlayabilir ama 150 bölümlük her bir bölümü 40 45 sayfa olan mangayı da 13 bölümde yardır yardır işlemesin. Son 2 3 yıl içinde çıkmış olsun kaynak materyale sadık olsun kısaca. Ecchi olması sorun değil mecha da önerebilirsiniz çizimde CGI'ya da çok kötü olmadığı sürece sıkıntı değil ama kesinlikle bilmemne AI ve diğer iki y ile başlayan var ya onlar olmasın.

Lord of the mysteries.
Jigokuraku.
Mashle.
Sousou no frieren.
The apothecary diaries.
Oshi no ko.
Kaiju no 8
Solo leveling.
Dandadan.
Pluto.
The fragrant flower.
Aklıma başka son 2-3 yılda çıkmış kaliteli anime gelmiyor.

Son düzenleme:
Manga okudugunuza gore muhtemelen populer olan pek cok seriyi biliyorsunuzdur, bazilari 2-3 yil olmasa da cok eski olmayan ama bilmiyor olma ihtimalinizin oldugu birkac anime onereyim:

ID: INVADED
Heion Sedai no Idaten-tachi
Undead Girl Murder Farce
Vanitas no Carte
The Elusive Samurai
Summer Time Rendering

Ayrica populer olan serilerden izlemediyseniz ''Takopi's Original Sin'' ve "Chainsaw Man - The Movie: Reze Arc" kesinlikle oneririm.

Konuya ufak bir güncelleme yapayım.

Solo Leveling manhwasını 120ye kadar okudum, animesinden de 6 bölüm izledim. Bir hafta içinde bitiririm gibi.

Geçenlerde Dandadan mangasına başladım ilk cilt bitti. Sonra animesine bakacam.

Summer Time Rendering mangasını okuyodum aslında tee anime yokken ama kalmıştı, baştan alacam onu.

Fragnant Flower okuma listemde olan bir seri.

Chainsaw Man in mangasını okuyorum. Güncelden bi 80 85 chapter gerideyim. 135 140 arası bir şeyde olmam lazım bölüm olarak. Bir iki haftadır bakmadım.

Lord of Mysteries in novelini okumayı düşünüyorum, biraz daha elimdekileri azalttıktan sonra tabi.

(Yeni sezonu çıkalı çok olmadığı için yeni çıkmış olarak düşünüyorum.)
Mahoutsukai No Yome öneririm, ilk sezonu çıkalı çok oldu ancak yine de izlenebilir. Çizimleri çok iyidir, 2026 animelerini aratmaz.