Son 2 günlük Türkiye gündemi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Makaleler
5
Yer
Winterfell
2 gün Instagram'i bıraktım, bir sürü şey olmuş.
Bana bu bayrak olayını, Suriye'nin saldırılarını, ABD'nin terör örgütlerine karşı yaptığı açıklamaları, DEM & MHP tartışmalarını, Türkiye'nin aldığı pozisyonu vs. anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Suriye ordusu PKK'nın 13 yılda ele geçirdiği yerleri 3 günde temizledi : D. Rojava gerçekten hayal oldu.

https://map.redline24.com.tr/

Sarı alanlar terör grupları, 3 gün önce haritanın yarısından fazlası sarıydı. Savaş başlamadan önce 100 bin askerimiz var gelin savaşırız diyorlardı güya. Hepsi foşik Türkiye dedikleri bize sığınmaya çalışıyor şimdide. Sınır kapımıza gelip bayrak indiriyorlar.

Kısa özetle Suriye ordusu PKK'ya savaş açarak topraklarını geri kazandı. PKK'lılar polislerimize saldırdı. PKK'lı bir kişi sınır kapısındaki bayrağımızı indirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Pkklıları 40 senedir bitiremedik, ama dandik diyeceğimiz uçaksız helikoptersiz Suriye ordusu 3 günde süpürdü attı, nasıl iştir anlamadım vallahi helal olsun Suriye'ye.

Bu Pkklıları 40 senedir bitiremedik, ama dandik diyeceğimiz uçaksız helikoptersiz Suriye ordusu 3 günde süpürdü attı, nasıl iştir anlamadım vallahi helal olsun Suriye'ye.
Türkiye’nin 40 yıldır uğraştığı gerilla savaşıydı. Dağda, mağarada, sivillerin arasına sızan ve nerede olduğu belli olmayan teröristlerle mücadele etmek karşında yeri yurdu belli bir orduyla savaşmaktan bin kat daha zor. Türkiye 40 yıllık mücadeleyle bu yapıyı kendi sınırları içinde bitirdiği için onlar Suriye’ye kaçıp orada devletçik kurmaya çalıştılar. Karşılaştırma yapman saçma. Aynı şartlar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…