TYT 60-70 civarı, AYT 10-15. Sayısal

Kalan sürede full AYT kasıp konu seçerek en çok çıkan kısımlara bakacağım, hedef 100K sıralama ama 150K'ya kadar kabulüm.
Yerinde olsam fizik/kimya/biyolojinin çerezleri toplarım. Matematik ilk 10 soruyu da yapıp en azından 25 nete atarım kendimi.
Eğer mezun düşünürsen de TYT'yi tamamen toparlamaya geç önce, sonra AYT'ye bak.

2024 senesinde inanılmaz çakılış yaşadığım dönemin zirvesiydi bu zamanlar, sanırım 70 TYT/30 AYT'ye kadar gerilemiştim.
Mezun senemde de 105 TYT/65-70 civarına sabitlemiştim. AYT Matematikteki netime bağlı değişim oluyordu genellikle, kimya biyoloji full veya 1 boş, fiziğim ise 1 boş 1 yanlış şeklinde gidip geliyordu. Günde sanırım 9.5 saatlere sabitlenmiştim.
Bende de çakılış yok ama acayip bıkkınlık var. Bitse de kurtulsak modundayım çok. Bunalmaya başladım son zamanlarda. Hırsım pek kalmadı eskisi gibi.

Son 4 haftayı baz alıyoruz. Bu zamanlarda netleriniz nasıldı? Herkes çok yüksek yapıyor moralim bozuluyor.

İnternetteki netlere inanmayın. Okuldaki bir arkadaşımın YouTube kanalını buldum, eleman 110 TYT 70 AYT yapıyormuş zamanında (yersen). Sınavda OBP'nin ileri atması sayesinde 24K yaptı.🤣

Bir tane daha örnek vereyim isim vermeden. YouTube'da bir eleman vardı. Her denemede 100 üstü TYT, 65 üstü AYT yapardı izlediğim kadarıyla. Deneme sonrası moralim bozulurdu yüksek netleri gördüm mü. Sonra gitti, benden kötü sıralama yaptı OBP avantajına rağmen.