Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Tyt matematikte 345 bitirebilirsin. 10 mu 12 tane mi vardı tam hatırlamıyorum sette. Genel denemede ise bs, 345, apotemi... Allah ne verdiyse çöz.
Genel deneme seri deneme oluyorum hocam. Son 10 günde 9 deneme oldum. 345 dışı ne alabilirim bitince?Tyt matematikte 345 bitirebilirsin. 10 mu 12 tane mi vardı tam hatırlamıyorum sette. Genel denemede ise bs, 345, apotemi... Allah ne verdiyse çöz.
Genel deneme seri deneme oluyorum hocam. Son 10 günde 9 deneme oldum. 345 dışı ne alabilirim bitince?
3D'yi yarım bıraktım. Şahsen 2025 TYT zorluğunun üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Zaten son perşembeye kadar denemem var fakat aralardaki boşluklarda ve genel deneme sonrası 1 tane daha bitirmek istiyorum 345 harici.3D alınabilir. Ancak çok da branşlarla boğulmamak lazım. 2 set kafi TYT mat için. Genel denemeler daha önemli.
3D'yi yarım bıraktım. Şahsen 2025 TYT zorluğunun üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Zaten son perşembeye kadar denemem var fakat aralardaki boşluklarda ve genel deneme sonrası 1 tane daha bitirmek istiyorum 345 harici.
Mert Hoca'nın denemesi de güzel. Biraz zor ama. Son günlere doğru ÖSYM seviyesini geçmek istersen bakabilirsin. Her deneme sonu masayı yumrukluyorum.