Son Dakika: İran, İsrail'e saldırıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1449
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 728
  • Etiketler Etiketler
    son
Olan yine çocuklar, kadınlar ve daha hayatına başlayamamış gençlere olacak. Sarayında oturan adamı savaş etkiler mi?

İran galiba hep "miss" yaptı. İsrail havada patlatıyor.

İran'a demokrasi geliyor.
Bakalım savaş ne kadar sürecek?

Kafamda cok buyuk dusunceler kuruyorum Ekrem Imamoglu'nun tutuklanmasina tepki gostermemek sartiyla Iranli multecileri kabul etmisiz gibime geliyor. Malum sahis kendine gore kazan-kazan oynuyor gibime geliyor.

Ayrica Israil gibi bir devlet nukleer guce sahip olabiliyor da neden Iran olamiyor? Bazi yerlerde mollalarda nukleer olamaz diyorlar. Asil Kuzey Kore'de olmamali ama totolari yemiyor bazilarinin.

Hani İran'ın nükleer füzeleri vardı? O kadar yıldır uranyumlu füze başlıklarımız var deyip hava yapıyorlardı? Alayı salon kabadayısı. Elinde varsa neyi bekliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hani İran'ın nükleer füzeleri vardı? O kadar yıldır uranyumlu füze başlıklarımız var deyip hava yapıyorlardı? Alayı salon kabadayısı. Elinde varsa neyi bekliyor?
Onu atarsa, ortadoğu biter.

O bu değilde ben yine paranoyaklaşmaya başladım. Türkmenistan'a sıçramasa iyi olur ya. Bir bomba düşse ülkeyi haritadan silerler.

BOP demek yeterli olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…