İran rejiminin ve yönetiminin son günlerine tanıklık ediyorsunuz, artık hiçbir gerçekliği kalmadı.

Bir yada yüz, istersen bin füze at adamlar senin generallerini uykusunda öldürdü. Halkının rejimine olan inancı bitti, çok yakın zamanda İran tamamen değişecek.
İran'a demokrasi geliyor.
Bakalım savaş ne kadar sürecek?

Kafamda cok buyuk dusunceler kuruyorum 🤣 Ekrem Imamoglu'nun tutuklanmasina tepki gostermemek sartiyla Iranli multecileri kabul etmisiz gibime geliyor. Malum sahis kendine gore kazan-kazan oynuyor gibime geliyor.

Ayrica Israil gibi bir devlet nukleer guce sahip olabiliyor da neden Iran olamiyor? Bazi yerlerde mollalarda nukleer olamaz diyorlar. Asil Kuzey Kore'de olmamali ama totolari yemiyor bazilarinin.

Danışıklı dövüş. İki halkta yöneticilerinden memnun değil ve kurtulmak istiyor. Koltuklarını korumak için birbirine misilleme yaparak sözde savaş ortamı hazırlıyorlar ki yaptıklarını bir kefeye koyabilsinler. 50 senedir de işe yarıyor.

Hani İran'ın nükleer füzeleri vardı? O kadar yıldır uranyumlu füze başlıklarımız var deyip hava yapıyorlardı? Alayı salon kabadayısı. Elinde varsa neyi bekliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bu değilde ben yine paranoyaklaşmaya başladım. Türkmenistan'a sıçramasa iyi olur ya. Bir bomba düşse ülkeyi haritadan silerler.