Son dönemlerde HP Victus hall sensörü ve LOQ cihazlarda ise anakart riski olduğu iddia ediliyor ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleme:
Bu zırvayı birisi ortaya attı herkes kronik sorun diye lanse ediyor.Bahsettiğin LOQ cihazlar ise anakart yanma riskiyle karşı karşıya.
Zırva mı? HP bile hall sensör sorunu hakkında açıklama yaptı, sen hala buna zırva diyorsan pes yahu. Kullanıcıların yarısı bir sorun yaşıyorsa elbette kroniklik bir durum vardır, her marka hata yapabilir. Vatan savunur gibi savunmaya gerek yok. Lenovo LOQ cihazlara gelirsek Intel/AMD farketmez dünya çapında giderek artan şikayetler var, gerekirse sana burada sıkılmadan atabilirim. Hadi AMD modelleri daha az desek 15IAX9 serisinde giderek artan şikayetler var. Alabileceği en temiz cihazları öneriyoruz zaten, HP Victus veya Lenovo LOQ riski almaya gerek var mı sence?Bu zırvayı birisi ortaya attı herkes kronik sorun diye lanse ediyor.
Her laptopta sorun yaşanabilir, bu normaldir. Acer Nitro 5'te de sorun var, HP Victus'ta da var. O zaman hiçbir şey almayalım. Sorunsuz ürün ASUS ROG'larda da, Razer'da da, Macbook'ta da var.
Sorunlu ürün denk gelirse iade-değişim uygularsın, zamanı geçmişse de garanti kapsamında yollarsın olur biter.
Kronik sorunlu bir ürün önermiyoruz bile bile. Bu modellerle alakalı yaşanan problemlerin hepsi teknolojinin şans unsuru olduğuna yönelik problemler.
Kanıt diye atılan kronik anakart problemli videoları izliyoruz, problemin ne olduğunu açıklamadan dümdüz yardırmışlar.
Ben bunu referans almam. Pazarlama taktiği veya karalama kampanyası bile demek daha mantıklı geliyor.
Alıntı yaptığın mesajda HP ile alakalı bir yorum yapmadım çünkü araştırmadım, çoktandır önerdiğim bir modeldi ve 3-4 ay kadar ara vermiştim foruma, ilk defa senden duydum. Bakarım birazdan.Zırva mı? HP bile hall sensör sorunu hakkında resmi açıklama yaptı, sen hala buna zırva diyorsan pes yahu.
Dostum sponsorlukların havada uçuştuğu bir dönemde, kim derin teknik bilgileriyle bizi aydınlatır ki? Sensörün iliğini parçalayan bir video mu istiyorsun? Kalitesiz malzemeler kullanıldığı belli. Kullanıcı şikayetlerine göre bakıyoruz biz, günden güne şikayetler artıyor. Kusura bakma da şikayetlerin günden güne arttığı cihazları öneremem ben.Alıntı yaptığın mesajda HP ile alakalı bir yorum yapmadım çünkü araştırmadım, çoktandır önerdiğim bir modeldi ve 3-4 ay kadar ara vermiştim foruma, ilk defa senden duydum. Bakarım birazdan.
Şikayetleri atmana gerek yok çünkü şikayet eden kadar sorunsuz memnun bir şekilde kullanan da var. Şikayetler, ürünün kronikliğini kanıtlamaz. Bana deneysel bir şekilde inceleyen ve kronik olduğunu kanıtlayan somut bir video atarsan o zaman ikna olabilirim.
Sponsorlukların havada uçuştuğu dönemde her şikayetin gerçek şikayet olduğuna inanmıyorsundur umarım çünkü dediğin iki şey zaten birbirini doğrulayan şeyler. Ortada teknik bilgi yoksa, önerilmemesi için bir sebep de yok. Kullanıcı deneyimi, somut veri yansıtmaz.Dostum sponsorlukların havada uçuştuğu bir dönemde, kim derin teknik bilgileriyle bizi aydınlatır ki? Sensörün iliğini parçalayan bir video mu istiyorsun? Kalitesiz malzemeler kullanıldığı belli. Kullanıcı şikayetlerine göre bakıyoruz, günden güne şikayetler artıyor. Kusura bakma da şikayetlerin günden güne arttığı cihazları öneremem ben.
Sorun yaşayan kişiler biri tarafından mı uydurdu?Bu zırvayı birisi ortaya attı herkes kronik sorun diye lanse ediyor.
Her laptopta sorun yaşanabilir, bu normaldir. Acer Nitro 5'te de sorun var, HP Victus'ta da var. O zaman hiçbir şey almayalım. Sorunsuz ürün ASUS ROG'larda da, Razer'da da, Macbook'ta da var.
Sorunlu ürün denk gelirse iade-değişim uygularsın, zamanı geçmişse de garanti kapsamında yollarsın olur biter.
Kronik sorunlu bir ürün önermiyoruz bile bile. Bu modellerle alakalı yaşanan problemlerin hepsi teknolojinin şans unsuru olduğuna yönelik problemler.
Kanıt diye atılan kronik anakart problemli videoları izliyoruz, problemin ne olduğunu açıklamadan dümdüz yardırmışlar.
Ben bunu referans almam. Pazarlama taktiği veya karalama kampanyası bile demek daha mantıklı geliyor.
Sorun yaşayan kişiler biri tarafından mı uydurdu?
al kanıt
HP bile bu konuda kendi yaptıkları hatadan dolayı resmi açıklama yaptılar, marka bile diyorsa önerilmemesi için bir sebep var. Allah aşkına ülkemizde kaç tane böyle cihazın her parçasını adı gibi bilen biri var da bizi aydınlatacak? Her şikayetin gerçek şikayet olduğuna inandığım da yok, videolarla da aktarılmış şikayetler var. Recep Baltaş'tan tut Cihaz TV'ye kadar pek çok kişi bunun hakkında video yayınladı, git bak. LOQ cihazların çoğu zaten 5-6 aydır popüler, çıkış tarihleri 2024 ikinci çeyreğinden başlıyor. HP Victus S0 serisi gibi ilk seneler şikayetler yoktu; varsa da çoğumuz bilmiyorduk. Bu da öyle olur, anakart yanma sorunu dediğimiz şey hemen kendini göstermez zaten. Biraz daha bekle nasıl giderek sorun yaşayan kullanıcılar olacak. Teknoloji kanalları sponsorlukla donatılmış, kendilerine kolay yoldan para geliyorken kimse böyle bir şeye kalkışmaz.Sponsorlukların havada uçuştuğu dönemde her şikayetin gerçek şikayet olduğuna inanmıyorsundur umarım çünkü dediğin iki şey zaten birbirini doğrulayan şeyler. Ortada teknik bilgi yoksa, önerilmemesi için bir sebep de yok. Kullanıcı deneyimi, somut veri yansıtmaz.