X'te falan hep görüyorum. Herkesin interneti kendi kendine bitiyormuş. Bazılarında otomatik ek paket bile alınıyormuş. Bunu en çok Turkcell kullananlarda gördüm. Bende hiç olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynı sorunla bende karşılaşıyorum iPhone 16 Pro var arka plan falan kısıtlayabildiğim kadar kısıtladım ama yine de internet deli gibi gitmeye başladı şu son 2-3 aydır. Normalde 30 GB yeterken artık +30GB daha ek paket alıyorum.

X'te falan hep görüyorum. Herkesin interneti kendi kendine bitiyormuş. Bazılarında otomatik ek paket bile alınıyormuş. Bunu en çok Turkcell kullananlarda gördüm. Bende hiç olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?

1 haftadır 5 GB bitmedi. Aşım önleyici vs bedavaymış onu yaptım.

Screenshot_20250926_164528_Turkcell.webp

Üstüne üstlük 50MB koruma paketi var. Bittiğinde aşım yapmasın diye koruma paketi de aldım yine de harcama yapmış bunu müşteri hizmetleriyle görüştüm eğer cihazdan istek aşırı fazla oluyor ise koruma yetmiyor olabilir diye çok saçma bir şey zırvaladı.

Aynı sorunla bende karşılaşıyorum iPhone 16 Pro var arka plan falan kısıtlayabildiğim kadar kısıtladım ama yine de internet deli gibi gitmeye başladı şu son 2-3 aydır. Normalde 30 GB yeterken artık +30GB daha ek paket alıyorum.
Türk Telekom ile aynı sorunu yaşıyorum. iPhone 16 Pro kullanıyorum, aynı şeyleri yazacaktım. 35GB paketi ışık hızıyla tüketiyor olabilir. Apple Music uygulamasına kadar müdahale etmek durumunda kaldım.