CyHaN_Atalay
Uzman
Steam USD'ye geçtiğinden beri aylardır aktif olarak oyun almayı kestim. Hani mevsimsel indirimler gelir onda da ancak nadiren indirime giren oyunları alıyordum. Tabii onlar da istediğim oyunlar lakin bu safer sepetler daha karışık. Benim sepetlerim bunlar. Sizce hangilerini alayım? Siz hangisini daha çok beğendiniz? Sepetleriniz varsa paylaşın bakalım 
-Ready or Not: Üst düzey kalitede oyun olsun diye ekleyeyim dedim
-WRC 6 FIA World Rally Championship: Sadece bir oyunu kaldı onu da alayım dedim ve zaten baya ucuz.
-Mars First Logistics: Uzay temalı oyunlara da ilgim var hatta Planet Crafter oynamışlığım var 40 saat ve bu oyunda ilgimi çekti. Lakin çok yeni olduğu için fiyatının daha da düşmesini beklemekte varda %40'ın altına da indie oyun olsa bile hemencecik düşmez diye düşünüyorum. İki arada bir derede kaldığım bir oyun kısaca.
-MudRunner: Normalde SnowRunner alacaktım ama çok daha eski olmasına rağmen bazı ayrıntılarıyla daha iyi bile olan serinin ilk oyununu alayım dedim. Hem ucuz hem daha iyi gibi.
Bu sepeti alacaktım ilk başta ama mevsimsel indirimlerde 2 oyun almak pek içime sinmedi
İlk sepetin başka versiyonu diyebilirim.
-Ready or Not: Üst düzey kalitede oyun olsun diye ekleyeyim dedim
-WRC 6 FIA World Rally Championship: Sadece bir oyunu kaldı onu da alayım dedim ve zaten baya ucuz.
-Mars First Logistics: Uzay temalı oyunlara da ilgim var hatta Planet Crafter oynamışlığım var 40 saat ve bu oyunda ilgimi çekti. Lakin çok yeni olduğu için fiyatının daha da düşmesini beklemekte varda %40'ın altına da indie oyun olsa bile hemencecik düşmez diye düşünüyorum. İki arada bir derede kaldığım bir oyun kısaca.
-MudRunner: Normalde SnowRunner alacaktım ama çok daha eski olmasına rağmen bazı ayrıntılarıyla daha iyi bile olan serinin ilk oyununu alayım dedim. Hem ucuz hem daha iyi gibi.
Bu sepeti alacaktım ilk başta ama mevsimsel indirimlerde 2 oyun almak pek içime sinmedi
- Flintlock: The Siege of Dawn: Indie yapım için büyük konseptli iyi bir oyun gibime geldi.
- Finding Paradise: To The Moon'u bitirmiş birisi olarak alacağım oyun. Ayrıyeten belli başlı indirim başlıklarında ve mevsimsel indirimlerde indirime giriyor sadece.
- Coffee Talk: Normalde 2023'te Steam yeniden USD'ye geçtiğinde ve Xbox Gamepass 33TL olduğunda ilk oyununu oynamıştım Coffe Talk'ın. Hoşuma da gitmişti atmosferidir ve hikayesi.
- Death and Taxes: Çok öncesinde istek listemde olan ama sonradan kaldırdığım oyun ve Paper, Please gibi türevleri olan popüler indie oyunlardan.
- TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3: Taşıt simülasyon hastası olarak evet "taşıt" bu oyunu almazsam olmaz. Normalde Ride 4'te ded 100 saatimin olmasıyla da ayrıyeten ilgimi çeken oyun. Motorcu kuzeniniz varsa da zaten gözünüzden kaçamayacak oyundur.
- WRC 6 FIA World Rally Championship: Bir üstte dediğim gibi ucuz o yüzden sepetlerden silmeyeceğim bu oyunu.
- MudRunner: Yine bir üstteki sepette aynı oyun vardı.
İlk sepetin başka versiyonu diyebilirim.
- SBK™22: SBK22'yi bir Toprak Razgatlıoğlu için birde Ride 4 fanı olduğum için alırım.
- Squad: Ready Or Not yerine bu oyunu da alabilirim. Zira zaten tek başına oynamak için daha uygun birde.
- Eden Crafters: Planet Crafter oynayan birisi olarak ve ona en çok benzeyen oyun olarak Eden Crafter'ı da tercih edebilirim.
Son düzenleme: