Max Caulfield 121

Bilgin
Makaleler
17
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

1 Ekim'de Steam Sonbahar İndirimleri başlayacak. Bu indirimlerde hangi oyunları almayı düşünüyorsunuz?

Ben henüz herhangi bir oyunu kafama koymadım, Steam cüzdanımda 18,51 dolar para var. Artık indirimde ne denk gelirse ve almak istersem alırım diye düşünüyorum. Ama yine de sizin almayı düşündüğünüz oyunlar ve önerdiğiniz oyunlardan yola çıkarak ben de kendime bir liste oluşturabilirim.

Merhaba arkadaşlar.

1 Ekim'de Steam sonbahar indirimleri başlayacak. Bu indirimlerde hangi oyunları almayı düşünüyorsunuz?

Ben henüz herhangi bir oyunu kafama koymadım, Steam cüzdanımda 18,51 dolar para var. Artık indirimde ne denk gelirse ve almak istersem alırım diye düşünüyorum. Ama yine de sizin almayı düşündüğünüz oyunlar ve önerdiğiniz oyunlardan yola çıkarak ben de kendime bir liste oluşturabilirim.

Days Gone, Until Dawn, Lies of P, Kena bridge of spirits almayı düşünüyorum.

Bir de indirime girerse en azından %25-30 Pragmata, the sinking city 2.

Ben Sony'ye ait hiçbir oyunu almayı düşünmüyorum. Sony'yi artık sevmiyorum. Hatta The Last of Us Part II'yi de bilgisayarımdan sildim. Son yaptıkları oyuncu düşmanı hamlelerden sonra epey sinirliyim Sony'ye.

Merhaba arkadaşlar.

1 Ekim'de Steam Sonbahar İndirimleri başlayacak. Bu indirimlerde hangi oyunları almayı düşünüyorsunuz?

Güzel bir indirime girerse Resident Evil Requim almayı düşünüyorum.

Onun dışında aşağıdaki oyunlar hariç almayı düşündüğüm başka bir oyun yok.
  • Warhammer 40,000: Space Marine 2
  • Life is Strange: Reunion

Siz Life is Strange'in diğer oyunlarını (özellikle LiS 1, Before the Storm ve Double Exposure) oynadınız mı? Reunion öncesinde bu 3 oyunu oynamak şart, yoksa hikayeyi anlayamazsınız.

Onun dışında bir sıkıntı yok, listeniz gayet güzel gibi. Space Marine 2 ve RE9 gayet iyi seçimler olmuş. Ben de şahsen bu listeyi tam kendime uygun olarak buldum. Tabii ben RE9 ve LiS Reunion'ı bitirdim, ama listeniz tam benim tarzıma yakın gibi görünüyor.

Ben şahsen Elden Ring, Baldur's Gate 3, KCD2 gibi oyunları sevmiyorum, benim tarzım değiller. Tabii bu iki oyun da mükemmel, orası ayrı. Sadece ben bu tarz oyunları sevmiyorum.

Siz Life is Strange'in diğer oyunlarını (özellikle LiS 1, Before the Storm ve Double Exposure) oynadınız mı? Reunion öncesinde bu 3 oyunu oynamak şart, yoksa hikayeyi anlayamazsınız.

Onun dışında bir sıkıntı yok, listeniz gayet güzel gibi. Space Marine 2 ve RE9 gayet iyi seçimler olmuş. Ben de şahsen bu listeyi tam kendime uygun olarak buldum. Tabii ben RE9 ve LiS Reunion'ı bitirdim, ama listeniz tam benim tarzıma yakın gibi görünüyor.

Ben şahsen Elden Ring, Baldur's Gate 3, KCD2 gibi oyunları sevmiyorum, benim tarzım değiller. Tabii bu iki oyun da mükemmel, orası ayrı. Sadece ben bu tarz oyunları sevmiyorum.
Yıllar önce Life is Strange serisini oynamıştım. Açıkçası hikaye anlamında aklımda fazla bir şey kalmadı. Oyunun sonunda gelen fırtınadan bir yere sığındığımız sahne dışında 😄 En son Life Is Strange: True Colors oynadım fakat yarım kaldı, devam edemedim. Oyun tarzlarımızın yakın olmasına sevindim bende Elden Ring, Baldur's Gate 3 tarzı oyunlara bir türlü ısınamadım, sevemedim. Farklı türden oyunları denemeyi seviyorum belki yaş aldıkça o oyunlara da gireriz 😁