agac

Çalışkan
Soner Akıncı AYT icin yeterli mi? Mert ile çalışıyorum ancak Mert'in TYT'sini anca bitirdim. AYT'si de çok uzundur. O yüzden Soner hoca ile çalışan var mi hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soner hoca genel yöntemlerden ziyade kendi yöntemleriyle soruları çözüyor. Sağlam yorumları vardır, tercih edilebilir. Anlatımını beğeniyorsanız yeterli olur. İyi bir derece yapmak istiyorsanız Eyüp B, Moz Akademi, Şükrü Akkoyun gibi kanalların soru çözüm videolarını izlemeniz de gerekebilir. Önemli olan konuyu kimden dinlediğiniz değil, anlayıp üstüne soru çözmek ve soru çözümü izlemek.

Soner hoca genel yöntemlerden ziyade kendi yöntemleriyle soruları çözüyor. Sağlam yorumları vardır, tercih edilebilir. Anlatımını beğeniyorsanız yeterli olur. İyi bir derece yapmak istiyorsanız Eyüp B, moz akademi, şükrü akkoyun gibi kanalların soru çözüm videolarını izlemeniz de gerekebilir. Önemli olan konuyu kimden dinlediğiniz değil, anlayıp üstüne soru çözmek ve soru çözümü izlemek.

Sifirdan çalışacağım işte merten girsem kalan sürede AYT'yi bitiremem malwsef anlatımını sevdim ama.