Detaylar
Kim cevapladı?Mustafaymis
Uzman
Soner hoca genel yöntemlerden ziyade kendi yöntemleriyle soruları çözüyor. Sağlam yorumları vardır, tercih edilebilir. Anlatımını beğeniyorsanız yeterli olur. İyi bir derece yapmak istiyorsanız Eyüp B, Moz Akademi, Şükrü Akkoyun gibi kanalların soru çözüm videolarını izlemeniz de gerekebilir. Önemli olan konuyu kimden dinlediğiniz değil, anlayıp üstüne soru çözmek ve soru çözümü izlemek.
Soner hoca genel yöntemlerden ziyade kendi yöntemleriyle soruları çözüyor. Sağlam yorumları vardır, tercih edilebilir. Anlatımını beğeniyorsanız yeterli olur. İyi bir derece yapmak istiyorsanız Eyüp B, moz akademi, şükrü akkoyun gibi kanalların soru çözüm videolarını izlemeniz de gerekebilir. Önemli olan konuyu kimden dinlediğiniz değil, anlayıp üstüne soru çözmek ve soru çözümü izlemek.
Sifirdan çalışacağım işte merten girsem kalan sürede AYT'yi bitiremem malwsef anlatımını sevdim ama.
BirForumcuKişi
Üstün
Seneye mezuna bıraksan daha mi iyi olur? Acaba.
@Testo Unit neden beğnmedim atınızı da acıklasaydınız keşke.
Son düzenleme:
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Seneye mezuna bıraksan daha mi iyi olur? Acaba.
Sınav sonucuna göre mezuna kalınır. Daha 5 ay var sınava.
BirForumcuKişi
Üstün
Sınav sonucuna göre mezuna kalınır. Daha 5 ay var sınava.
Arkadaş aylar öncede konu açmıştı ilk defa calsıyor tahminimce denemelrede başlamamıstır ondan dediydim öyle bir imkana var ise bence gelişigüzel AYT calsıcagna TYT matematiği oturtsun.