asiwe

Uzman
Arkadaşlar sandalyem kırıldı ve yeni bir sandalye almak istiyorum. Oyuncu koltuklarını sevmiyorum, ofis sandalyesi almak istiyorum ve Amazon'da bu modeli gördüm. Sizce nasıldır alınır mı? Marka galiba sadece Amazon'da satış yapıyor. Aynı sandalyenin başka marka altında satılanı var mı diye baktım ama göremedim.

1774461723469.webp

1774461784005.webp

Bütçe artarsa bunlar daha iyi seçenek olur. Fakat artmazsa SONGMICS'de alınabilir.

Bütçe artarsa bunlar daha iyi seçenek olur. Fakat artmazsa songmıcs'de alınabilir.

Seduna Thunder Pro'nun taşıma kapasitesi 100kilo ama ben 112 kilo falanım o yüzden onu alamam. Diğeri de bütçemi aşıyor biraz.

Seduna Thunder Pro'nun taşıma kapasitesi 100kilo ama ben 112 kilo falanım o yüzden onu alamam. Diğeri de bütçemi aşıyor biraz.

Taşımak kapasitesi daha yüksek bir şey al bence sınırda olmasın kırılma ihtimali artıyor öyle olunca boşa gider. Bende ofis koltuğu var dik durmuyor kilitli şekilde bile geriye gidiyor bu da oyun oynarken belini ağrıtacaktır bende öyle oluyor çünkü. Bendeki ucuz bir şey de bu ürünün de dediğim gibi olacağını düşünüyorum.

Taşımak kapasitesi daha yüksek bir şey al bence sınırda olmasın kırılma ihtimali artıyor öyle olunca boşa gider. Bende ofis koltuğu var dik durmuyor kilitli şekilde bile geriye gidiyor bu da oyun oynarken belini ağrıtacaktır bende öyle oluyor çünkü. Bendeki ucuz bir şey de bu ürünün de dediğim gibi olacağını düşünüyorum.
Evet arkaya yatmayı kilitlediğin halde arkaya gitme olayı çalıştığım yerdeki bazı sandalyelerde var ve berbat ötesi bir şey. İnanılmaz rahatsız ediyo insanı.

Nurus'a bak bir de. Fiyatlar biraz pahalı ama Türkiye'deki en iyi ofis ekipmanları üreticisi.
Biraz önce karr office oslo ergonomik çalışma sandalyesi diye bir model buldum. Fiyatına göre sundukları çok hoşuma gitti ama taşıma kapasitesi 90kg diyo :(

Evet arkaya yatmayı kilitlediğin halde arkaya gitme olayı çalıştığım yerdeki bazı sandalyelerde var ve berbat ötesi bir şey. İnanılmaz rahatsız ediyor insanı.

Şu an sadece o yüzden kullanmıyorum köşeye attım yeminle plastik sandalye bile daha rahat Allah'tan tekli koltuk var da onu kullanıyorum şu an L masanın ortasına monitörü koydum şu an kolum masanın iki tarafına da uzunca koyuyorum aşırı rahat oldu bir tık çıkması zor :d bu arada L masa da bu şekilde kullanınca aşırı rahat oluyor mouse ve klavye kullanırken öneririm.