Sonic Studio 3'te "TIMEOUT ERROR" hatası

GrimKev2K

Çalışkan
Sonic Studio da Sonic Radar da açılmıyor. Daha önce de çözemedim format attım. Aylar sonra yine patlak verdi. Sürücüyü kaldırıp kurdum, düzelmedi. Yazılımı kaldırıp kurdum, düzelmedi. Bunun çözümünü bilen var mı? Bu Sonic yazılımından da Armoury Drate'den de bıktım usandım. AM6 bir çıksın kesinlikle MSI'a geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonic Studio 3'te "TIMEOUT ERROR" hatasını gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ses Sürücülerini Güncelleyin:
- Bilgisayarınızın "Aygıt Yöneticisi"ni açın.
- "Ses, video ve oyun denetleyicileri" sekmesini genişletin.
- Ses kartınıza sağ tıklayın ve "Sürücüyü güncelle" seçeneğini seçin.
- Güncel sürümleri yükleyin.

2. Sonic Studio'yu Yükseltin:
- Sonic Studio'nun en son sürümünü indirin ve yükleyin.
- Önceki sürümü kaldırmayı unutmayın.

3. Uyumlu Ses Aygıtının Seçildiğinden Emin Olun:
- Windows ses ayarlarını açın ve varsayılan ses cihazınızın doğru aygıt olduğundan emin olun.

4. Windows Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Windows'un güncel olup olmadığını kontrol edin ve varsa güncellemeleri yükleyin.

5. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Yazılımlarını Kontrol Edin:
- Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarının Sonic Studio'yu engellemediğinden emin olun. Gerekirse geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

6. Sistem Dosyası Denetimini Çalıştırın:
- Başlat menüsüne "cmd" yazın, sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
- Aşağıdaki komutu girin ve Enter’a basın:
Kod:
     sfc /scannow
- İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

7. Kurulum Günlüğünü Kontrol Edin:
- Sonic Studio kurulum günlüğünü kontrol edin, burada spesifik bir hatanın olup olmadığını görebilirsiniz.

8. Farklı Ses Aygıtlarını Deneyin:
- Farklı bir ses çıkış aygıtı (başka bir kulaklık ya da hoparlör) ile Sonic Studio'yu test edin.

Bu adımlar sonuç vermezse, donanım bileşenleriniz veya sistem özellikleriniz hakkında daha fazla bilgi sağlayarak daha ayrıntılı bir analiz yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…