Lain Iwakura

Uzman
Çok fazla font indirdim, 500 tane font var.

Sistem fontlarını silmeden, sonradan indirilen fontların hepsini toplu olarak nasıl silebilirim? Sistemde Türkçe ve Japonca dil seçenekleri ekli. O dillerin fontlarını silmeden, sonradan yüklenen fontları silmem gerekiyor.

Windows + R ile Çalıştır'ı açıp control fonts yazın, açılan ekrandan da Yazı Tipi Ayarları kısmına girip Varsayılan yazı tipi ayarlarını geri yükle butonuna basmayı deneyin. Olmazsa control fonts ekranı üzerinden tek tek seçip silmeniz gerekebilir.

Ayrıca C:\Windows\Fonts klasörüne giderseniz Görünüm'ü Ayrıntılar yapıp Tasarımcı/kurucu sütunundan sıralatıp Microsoft Corporation olmayanları silebilirsiniz ama default fontlarda Microsoft olmayan var mıdır bilmiyorum o yüzden sorun çıkabilir 😂

Windows + R ile Çalıştır'ı açıp control fonts yazın, açılan ekrandan da Yazı Tipi Ayarları kısmına girip Varsayılan yazı tipi ayarlarını geri yükle butonuna basmayı deneyin. Olmazsa control fonts ekranı üzerinden tek tek seçip silmeniz gerekebilir.
Bunu denedim olmadı. Tek tek silmek dışında yöntem yok mu? 500 tane fontu tek tek kontrol edip silmek çok uzun sürer :D
Ayrıca C:\Windows\Fonts klasörüne giderseniz Görünüm'ü Ayrıntılar yapıp Tasarımcı/kurucu sütunundan sıralatıp Microsoft Corporation olmayanları silebilirsiniz ama default fontlarda Microsoft olmayan var mıdır bilmiyorum o yüzden sorun çıkabilir
Buna bir bakacağım ama Microsoft'a ait olmayan ancak Windows'un kullandığı fontlar illaki vardır, bence de sorun çıkabilir. :D