m4tehan

Yetkin
Steam indirimlere ne zaman girer? Çünkü almak istediğim bir sürü oyun var.

Steam indirim yapınca bu oyunlar kaç dolar olur?
  1. TLOU
  2. Ready or Not
  3. FH5
  4. Mafia: DE
  5. REV

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, en yakın indirim şu anda 79 gün sonra, yani 27 Kasım 2024'te "2024 sonbahar indirimi" olarak başlayacak.

https://steamdb.info/sales/history/ bu siteden, Steam'ın en yakın tarihli indirimi ve gelecek diğer indirimleri de takip edebilirsiniz.

Hocam indirime girmeden FH5 standart alıyorum o zaman yakın Zaman'da indirime girmez değil mi?

Uzay festivali var mış 16 Eylül de FH 5 indirime girer mi o zaman?

Hocam indirime girmeden FH5 standart alıyorum o zaman yakın Zaman'da indirime girmez değil mi?

Uzay festivali var mış 16 Eylül de FH 5 indirime girer mi o zaman?

Hocam ya önceden "oyunun" indirime girdiği tarihlere bakacaksınız databaseden ya da genel tarihi verilen büyük indirimlere bakacaksınız, yaz indirimi vs onun dışında arkadaşta bilemez.
Örnek olarak FH demişsiniz yaz indirimlerinden 16 gün önce indirime girmiş ondan öncede girmiş, indirime girdiği en yakın tarih 21 Kasım 2023 olarak gözüküyor.

1725854304962.webp

1725854312961.webp

79 günü var yani.

Son düzenleme:
Hocam ya önceden "oyunun" indirime girdiği tarihlere bakacaksınız databaseden ya da genel tarihi verilen büyük indirimlere bakacaksınız, yaz indirimi vs onun dışında arkadaşta bilemez.
Örnek olarak FH demişsiniz yaz indirimlerinden 16 gün önce indirime girmiş ondan öncede girmiş, indirime girdiği en yakın tarih 21 Kasım 2023 olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 81968

Eki Görüntüle 81970

79 günü var yani.

Anladım hocam. Oyunu alacağım ama indirime girmesini mi beklemeliyim sizce yoksa alayım mı hemen.

Anladım hocam. Oyunu alacağım ama indirime girmesini mi beklemeliyim sizce yoksa alayım mı hemen.

Arada 2 kat para farkı var bekleyin bence başka oyunlarda alırsınız.
Örnek olarak Hades var 4 dolara iniyor oyun yanına bayağı bir şey eklersiniz.

1725854874329.webp

2.80'e kadar düştüğü olmuş tabii oyun sizde olabilir alacağınız oyunlara bakın buradan ayarların kendinize göre orada yazandan az veya fazla da indirim uygulanabilir bu Steam'in elinde olan bir şey.

Arada 2 kat para farkı var bekleyin bence başka oyunlarda alırsınız.
Örnek olarak Hades var 4 dolara iniyor oyun yanına bayağı bir şey eklersiniz.

Eki Görüntüle 81971

2.80'e kadar düştüğü olmuş tabii oyun sizde olabilir alacağınız oyunlara bakın buradan ayarların kendinize göre orada yazandan az veya fazla da indirim uygulanabilir bu Steam'in elinde olan bir şey.

Cüzdanıma ekleyip indirimi bekleyeyim en iyisi hocam dediğiniz gibi.