Sonunda fiber geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jokerrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 166
  • Etiketler Etiketler
    fiber

jokerrrr

Çalışkan
Türk Telekom altyapısı uzun zamandır hazırlanıyordu. 3-4 gün önce TurkNet'e fiber dönüşüm için şu an başvursak da 30 Nisan'da yani altyapının aktif olacağı tarihte gelip bağlasınız demiştim ancak 30 Nisan'da başvurun gelelim demişlerdi. Bu sabah yan komşuma fiber bağlanırken fark ettim ve ben de TurkNet'in yardımcı olmayacak sanırım diye (çünkü haber bile verilmedi fibere istek açtık diye) Türk Telekom'a başvuruda bulundum, 20 dakika içinde gelip fiberi bağladılar. Şu an 1 gigabit internet alabiliyorum. Aslında TurkNet iş emri için gelmişler ama haberim yoktu iş emri olduğundan, hem Türk Telekom hem TurkNet iş emri olunca TurkNet'i iptal edip Türk Telekom'a geçiş yaptım.

Kullanım deneyimlerime gelirsek; GTA 5'i yaklaşık 4 saatte indirirdim 70 Mbps VDSL ile ancak şu an yaklaşık 20 dakika sürüyor. Steam'de New York sunucusunu seçerseniz maksimum hızı alabiliyorsunuz, Epic Games'te ise maksimum 700 Mbps gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun medeniyete kavuştum desene

Bize de geldi bağlatması biraz sorunlu oldu ama bağlattım sonunda. Hayırlı olsun.

Bize de geldi bağlatması biraz sorunlu oldu ama bağlattım sonunda. Hayırlı olsun.

Bizim sokakta kaldırıma bir tane fiber makarası atmışlar. 2 ay önce de fiber talebiniz var mı diye Telekom aramıştı. Umarım yakında fiber bağlantı kurulacak alametidir.

Hayırlı olsun, darısı başımıza diyelim. Ben de 27 Mart’tan beri bekliyorum; Türk Telekom geldi, turuncu ve gri kabloları çekti ama o günden beri ne gelen var ne giden. Kablolar öylece kapıda bize bakıyor, biz onlara bakıyoruz.

VDSL'den 1 Gigabit'e geçiş tam bir çağ atlama hikayesi olmuş, özellikle indirme süreleri arasındaki o devasa fark (4 saatten 20 dakikaya düşmesi) fiberin gerçek yüzünü gösteriyor. Güle güle kullanın, umarım bizim aktivasyon süreci de sizinki gibi "yıldırım hızıyla" sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…