Geçenlerde satın aldığım kulak içi oyun kulaklığı hakkında biraz deneyimimi paylaşmak istedim. Kulaklık son derece rahat, farklı plastik sonları ile kulağınıza uygun bir seçenek bulabiliyorsunuz. Uzun kullanım sırasında pek rahatsız etmiyor, alıştıkça daha da rahat oluyor. Yine de ilk başta biraz sıkıntı yaşamak muhtemel.
Ses kalitesi hiç fena değil ve gürültü engelleme oldukça iyi çalışıyor diyebilirim. Cihaz yazılımı ile tam verim sağlıyor; eğer yazılımı kurmazsanız ses kalitesi gerçekten çok zayıf. Inzone uygulamasından belirlediğiniz oyun türüne göre istediğiniz ayarları seçip kullandığınızda cihaz optimum seviyeye çıkıyor. Genel olarak ses kalitesini beğendim.
Cihazın benim için hayal kırıklığı yaratan kısmı mikrofon tarafında oldu; yapay zeka destekli bir ses tamamlayıcı sistemi var fakat sesiniz karşı tarafa uzak bir koridorun diğer sonundaymışsınız gibi geçiyor. Kulak üstü kulaklıklarda sağlanan o keskin, taze ses kalitesini maalesef bu kulaklıklarda mikrofonda karşı tarafa geçiremiyorsunuz.