Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Beklenmedik ve sebebi belli olmayan kesintiler için açıklama yapamayabilirler. Bazen firmalar yaşanan sorunları ne zaman çözebileceklerini kendileri de bilemeyebilirler. Saldırı altında da olabilirler.Sony yöneticileri neden en azından şu zamanda açılacak gibi bir şey bile demiyorlar?
Beklenmedik ve sebebi belli olmayan kesintiler için açıklama yapamayabilirler. Bazen firmalar yaşanan sorunları ne zaman çözebileceklerini kendileri de bilemeyebilirler. Saldırı altında da olabilirler.
Son zamanlarda çok gordüm kesintilerin olduğunu. Twitter'dan nedenleri için diye link bırakmışlar tıklayınca PSN'e giriyor bağlantı hatası veriyor. Aynı anda çok kişi oynayınca falan oluyor mu? Demek istediğim Sony'nin altyapısı kötü mü? Steam ve Xbox hiç çökmedi Epic bazen çöktü.
- Makaleler
- 14
Aynı anda fazla oyuncunun oynaması genelde Sony sunucularını değil oyunların kendi sunucularını etkiler. (PlayStation'da da öyle olduğunu düşünüyorum.)Son zamanlarda çok gordüm kesintilerin olduğunu. Twitter'dan nedenleri için diye link bırakmışlar tıklayınca PSN'e giriyor bağlantı hatası veriyor. Aynı anda çok kişi oynayınca falan oluyor mu? Demek istediğim Sony'nin altyapısı kötü mü? Steam ve Xbox hiç çökmedi Epic bazen çöktü.
Şimdi okuduğum kadarıyla saatlerce çözülemeyen bir problem var mış. Problemi açıklamama sebepleri sadece aşağıdakilerden birisi olabilir:
1. Sunucular saldırı altında. İnsanlara bunu açıklamak istemiyor olabilirler.
2. Sunuculardaki problemi tespit edemiyor olabilirler. Ne zaman çözeceklerini kendileri de bilmeyebilirler.
3. Sunucularda değil, bu sunucuların iletişimini sağlayan operatörlerde bir problem olabilir.
4. Plansız çalışma yapılıyor olabilir.
- Makaleler
- 14
Firmanın stratejisine bağlı. Plansız bakım yapmak zorunda kalmış olabilirler ve bunu açıklamak istemiyor olabilirler.@hasanmerkit,bence plansız bakım dışındakiler olabilir de bakım yazardı.