GodOfWar

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
İstanbul

En düşük fiyat, Idefix'ten birçok alışveriş yaptım. Kargo konusunda bir problem yaşamadım. Platform'u bir kullanıcı olarak alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

En düşük fiyat, ıdefix'ten birçok alışveriş yaptım. Kargo konusunda bir problem yaşamadım. Platform'u bir kullanıcı olarak alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

Bu fiyata olsa dahi almazdım muhtemelen ama alacağım diyenler için alınabilir belki. PS5 kontrolcu fiyatlarını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beleş. DualSense kullandığım en iyi Gamepad olabilir. Diğer Gamepad'leri deneyince bir süre "vay iyiymiş bu" diyorsun ama DualSense'e ne zaman dönsen gerçek Gamepad'in bu olduğunu anlıyorsun. Fiyat mükemmel, alın.

Dead zone ayarıyla halledilmez mi?

Hall effect ve tmr sticklerin kullanılma nedeni o sorunları yaşatmamak için bu kontrolcülerde bu yok diye biliyorum onun dışında bu bütçelerde çok kaliteli kontrolcüler bulunuyor Cyclone 2 fiyati çok yükselmiş ama hala G80ste modeli mevcut.

Niye hocam DualSense güzel değil mi? 7 yıldır DS4 V2 kullanıyorum ve çok memnunum buna geçmeyi düşünüyordum.

Ayrıyeten bu modelde çok sorun var diye hatırlıyorum ama neler olduğunu hatırlamıyorum yanlış isem arkadaşlar düzeltir.

Hall effect ve tmr sticklerin kullanılma nedeni o sorunları yaşatmamak için bu kontrolcülerde bu yok diye biliyorum onun dışında bu bütçelerde çok kaliteli kontrolcüler bulunuyor Cyclon'e 2 fiyati çok yükselmiş ama hala G80ste modeli mevcut.

Ayrıyeten bu modelde çok sorun var diye hatırlıyorum ama neler olduğunu hatırlamıyorum yanlış isem arkadaşlar düzeltir.

3 adet DualSense kullanıyorum. Bir tanesi DualSense Edge yeni çıkan versiyonu, diğerleride aynı şekilde farklı versiyonlar. Kullandığım yani aldığım ilk günden beri tek bir sorun bile yaşamadım. Çok şükür şu zamana kadar aldığım ürünlerden tek sorun yaşamadım. Sadece analog motorlarını değiştirdim daha iyi oldu.

3 adet DualSense kullanıyorum. Bir tanesi DualSense Edge yeni çıkan versiyonu, diğerleride aynı şekilde farklı versiyonlar. Kullandığım yani aldığım ilk günden beri tek bir sorun bile yaşamadım. Çok şükür şu zamana kadar aldığım ürünlerden tek sorun yaşamadım. Sadece analog motorlarını değiştirdim daha iyi oldu.

Tek sorun bizim arkadaşlar yaşadı yani teknoloji şans isi bende birazdan bir konu açacağım bir teknolojik aletimin sorunundan dolayı ama bir kişi yaşadi diye o ürün kötü olmaz ama birisi yaşamadı diye o ürünün kronik sorunu olmadığı anlamına gelmez diye düşünüyorum zaten neden alınmayacağını düşündüğümü yazdim çok kaliteli rakipleri yok değil.