Sony PSP vs Nintendo DS

Makaleler
23
Bu konuyu en iyi arkadasimin istegi uzerine aciyorum. Arkadasim bu iki konsoldan birini almaya karar verdi. Hangisini almali sizce? Yanlis secim yapmaktan korktugunu belirtti ayrica.

Bu konuyu en iyi arkadasimin istegi uzerine aciyorum. Arkadasim bu iki konsoldan birini almaya karar verdi. Hangisini almali sizce? Yanlis secim yapmaktan korktugunu belirtti ayrica.
PSP alırdım.

PSP daha genele hitap ediyor, DS ise JRPG için biçilmiş kaftan. PSP'den de JRPG oynanır tabii ama DS bu konuda en iyisi. Genel kitleye uygun oyunlar oynuyorsa PSP tercih edilebilir.

PSP'nin gönlümde yeri ayrı. Ben PSP diyorum.

Sevdigi ve bitirdigi oyunlari sayayim en iyisi.
Resident Evil
Silent Hill
PSP de GoW ve Manhunt ilgisini cekiyor.
DS'de Mario Kart ve New Super Mario Bros.
Genel kitle de gec. Kafasina gore ikisinden birini alsin. DS daha cok eglendirir ama, PSP'de genel kitle oyunlarini ben fazla sevmiyorum. PSP aldiysan Patapon, YS, MH, SMT, FF, Dissidia, Diva, DW falan oynayacaksın.

PSP'de genel olarak oyunlar çok daha iyi. Nintendo DS bence kütüphane olarak GBA'dan bile daha zayıf bir konsol. Taş çatlasa 30-40 tane falan oynanabilecek düzgün oyun var, geri kalanı abuk subuk dandik şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…