Sony WF-1000XM6 alınır mı?

Ethem Efe

Bilgin
Yer
KKTC | Gazimağusa
Esenlikler,

Yurt dışından yaklaşık 14.000 TL gibi bir fiyata alabiliyorum. Nothing Ear kulaklığımı sattım. Üstüne biraz para ekleyip daha iyi bir şey almak istiyorum.

Bu modelin ANC konusunda piyasanın en iyilerinden biri olduğunu biliyorum. Ses kalitesi de iyi ancak daha iyileri var sanırım. Konfor açısından kötü olduğunu duydum. O konuda biraz tereddüt ediyorum. Ancak başka hangi modellere yönelebilirim, bilemiyorum.

Technics markasının ses kalitesi açısından iyi modelleri var ancak ANC konusunda berbatlar sanırım.

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

@Simon

@Fantastiktürk

Son düzenleyen: Moderatör:
Collexion olanını alacaksın konforlu olanını istiyorsan

Alinir. Sony mobil kulaklik isini iyi biliyor Apple ile birlikte. Cok dusunmeye de gerek yok ANC isteniyorsa. Daha iyisini 500 dolarlik Devialet Gemini kulakliklar bile sunamiyor.

Alinir. Sony mobil kulaklik isini iyi biliyor Apple ile birlikte. Cok dusunmeye de gerek yok ANC isteniyorsa. Daha iyisini 500 dolarlik Devialet Gemini kulakliklar bile sunamiyor.
Teşekkürler. Konfor açısından denildiği kadar problem yaşar mıyım? Sürekli olarak rahatsız edecek kadar sorun çıkarır mı yani? Eğer öyleyse, Spinfit W1 gibi silikonlar ile bunu azaltabilir miyim?

Teşekkürler. Konfor açısından denildiği kadar problem yaşar mıyım? Sürekli olarak rahatsız edecek kadar sorun çıkarır mı yani? Eğer öyleyse, Spinfit W1 gibi silikonlar ile bunu azaltabilir miyim?
Rica ederim. Konfor Nothing'den bile kotu. Konfor istiyorsan sapli yapidaki kulak ici kulakliklara yonelmelisin. Momentum 5, AZ100, WF-1000XM6 bunlarin yapilari ayni. Sorun cikarip cikarmamasi tamamiyle kulak yapisiyla alakali olacaktir. Silikonlar fayda saglayabilir ama o konuda iyi diye duymustum.

Anladım. Görüntü olarak falan gerçekten çok güzel duruyor ama bu konfor işi ne olacak, bilmiyorum ya.

Hani “Keşke almasaydım.” dedirtecek kadar kötü değildir umarım. Ancak düşününce pek başka bir seçeneğim de yok gibi. AirPods var bir de ama ne bileyim, Apple’a sıcak bakamıyorum ya Technics falan desek, ANC yok onlarda da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…