Yer
Unknown
Esenlikler,

Telefon için Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Şu anda güncel olarak CMF Buds Pro 2 kullanıyorum ve hangi boy kulak ucunu takarsam takayım kulaklıklar kulağımdan kayıyor.

Bu durum artık benim için can sıkıcı olmaya başladı ve bundan dolayı kulak üstü kulaklığa geçmeyi düşünüyorum.

Sizce Sony WH-CH520 mi almalıyım veyahut JBL 525BT mi almalıyım? Önerebileceğiniz başka kulak üstü kulaklıklar varsa önerilerinizi alabilirim. Lakin kulaklığın kaba durmaması benim için iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Her türlü Sony çok daha iyi, ancak menteşeleri biraz hassas. Eğer düzgün kullanacak iseniz alın ancak başkasına kullandırırım, çantama atarım derseniz bir ay sonra menteşesi kırılır.

JBL Tune 525BT ve Sony WH-CH520 tamamen plastik ama JBL'in sert sağlam bir plastiği var denebilir. Sony'nin plastiği daha yumuşak ve hassas.

Her türlü Sony çok daha iyi, ancak menteşeleri biraz hassas. Eğer düzgün kullanacak iseniz alın ancak başkasına kullandırırım, çantama atarım derseniz bir ay sonra menteşesi kırılır.

JBL Tune 525BT ve Sony WH-CH520 tamamen plastik ama JBL'in sert sağlam bir plastiği var denebilir. Sony'nin plastiği daha yumuşak ve hassas.

Hocam beyaz renk JBL Tune 525BT almayı düşünüyorum. Siz bu işe ne diyorsunuz?

Hocam beyaz renk JBL Tune 525BT almayı düşünüyorum. Siz bu işe ne diyorsunuz?
Hocam 1.300 lira için güzel kulaklık. Ancak bu JBL'lerde kronik olan kafa bandını tutan plastiğin açılması sorunu var. Kafanız biraz iriyse bu kapak her türlü çıkıyor üzerinden.

Bakabilirsiniz;

Sony de eğer dikkatli kullanılmaz ve aşırı zorlanırsa menteşeler kırılabilir. Karar size kalmış. Ben olsam Sony alırdım ama JBL'de gayet iyi bir seçenek özellikle yedek parçası kolay bulunuyor ve tüm tamirciler tarafından kolaylıkla tamir edilebiliyor.