Makaleler
6
PlayStation 6
PlayStation 6S (PS6'dan daha güçsüz)
PlayStation 6 el konsolu (PS5'ten daha güçlü)

indir-21.webp

Kaynak

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation 6
PlayStation 6S (PS6'dan daha güçsüz)
PlayStation 6 el konsolu (PS5'ten daha güçlü)

Eki Görüntüle 180167

Kaynak

PS5'ten daha güçlü nasıl olacak? Kasa zaten görseldekinden tamamen alakasız olur kalınlık şart öyle bir şey için fakat şu an en güçlülerden sayılan Z1 Extreme modelli el konsolları bile teoride 8 tflops verebilecek kapasitede ama gerçekte o kadar veremeyecek güçte olmasına rağmen PS5 zaten 10 tflops ki o firmalara baktığımız da kasaların kalınlığı genel olarak yüksek ayrıca bununlada bitmiyor o güçte bir işlem gücünü besleyecek batarya da eklendiğinde herhalde Sony bize kol desteğide satacak.

Webtekno ve yine clickbait haberleri gibi geldi bana.

Biraz Xbox S ve X gibi olmuş iddia doğru çıkarsa, mantıklı bu arada. Lakin PSP'de yaptıkları hataları yapmazlar umarım. İyi bir el konsolu, agresif bir fiyat ile piyasaya giriş yaparsalar çok tutar. PS Portal'ın durumu ortada.

Biraz Xbox S ve X gibi olmuş iddia doğru çıkarsa, mantıklı bu arada. Lakin PSP'de yaptıkları hataları yapmazlar umarım. İyi bir el konsolu, agresif bir fiyat ile piyasaya giriş yaparsalar çok tutar. PS Portal'ın durumu ortada.

Şu an PS5 Pro'nun 37 bin olduğunu varsayarsak neredeyse ona denk ama daha düşük üretim teknolojisinde ve ekran gibi ekstra şeyleride katarsak 50-60 bin TL civarına hatta belki de fazlasına kim alır sorgulamak gerekir :)

El konsolu fikri gayet iyi ancak nasıl soğutacaklar o da bir soru işareti bence. Steam Deck başarılıydı bu konuda.

İlk çıktığı zaman Playstation 5 aldım, hiçbir işe yaramadığı için yıllarca kapı takozu olarak (şaka yapmıyorum) kullandım. Geçen yaz yeni evime taşınırken kırıldı ve kimin kırdığını soruşturma gereği duymadım bile. O kadar işe yaramaz bir nesildi bu 5. nesil, alanlar enayi yerine konuldu. Müşterilerine hiçbir şey vermemeyi dert etmeyen bir firmaya da tekrar para kazandırmam. Bir daha da Sony konsolu alırsam tüm forum toplanıp beni öpsün... Yanağımdan. :D

Diğerlerini bilmem fakat el konsolu için söylenen performans düşündürttü. Bence olmaz sonuçta güç konusunda prize bağlı mı oynayacağız yoksa elimizde ağır bir alet mi taşıyacağız bataryadan dolayı? Ağırlık bakımından da düşündürücü.