O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 28 Ağustos 2024 #1 Sora AI'a ne oldu arkadaşlar. Sitesine bir gireyim dedim hala aynı şeyler var. Aynı videolar, aynı teknik raporlar. Ne oldu? Bir bilgisi olan var mı?
Sora AI'a ne oldu arkadaşlar. Sitesine bir gireyim dedim hala aynı şeyler var. Aynı videolar, aynı teknik raporlar. Ne oldu? Bir bilgisi olan var mı?
gustavo 11 Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.148 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 1.114 Yer Türkiye 29 Ağustos 2024 #2 Oltran dedi: Sora AI'a ne oldu arkadaşlar. Sitesine bir gireyim dedim hala aynı şeyler var. Aynı videolar, aynı teknik raporlar. Ne oldu? Bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an geliştirme aşamasında ileride kullanıma açılacak.
Oltran dedi: Sora AI'a ne oldu arkadaşlar. Sitesine bir gireyim dedim hala aynı şeyler var. Aynı videolar, aynı teknik raporlar. Ne oldu? Bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an geliştirme aşamasında ileride kullanıma açılacak.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 29 Ağustos 2024 #3 gustavo dedi: Şu an geliştirme aşamasında ileride kullanıma açılacak. Genişletmek için tıkla... Belli bir tarih var mı?
gustavo dedi: Şu an geliştirme aşamasında ileride kullanıma açılacak. Genişletmek için tıkla... Belli bir tarih var mı?