Ama lisans vermiyorlar mıydı CV de yazma için alınabilir mi?

Evet. CPD firmasının mı ne onaylı lisansları veriliyor her bir kurs için.

Doğru düzgün yol gösterebiliriz sana. Sorman yeterli.

Mesela az uyumak zorunda olan ama çok uzun saatler uyumayı seven birisi nasıl uykusuzluğa dayanır ve uykusuz hissetmez? Gerçi bunun cevabı Sorbilde de yoktur herhalde.

Veya Felsefe konusunda, edebiyat konusunda kendimi geliştirmek isterim. Nasıl Dostoyevski gibi, Tolstoy gibi, Peaymi Safa gibi kitap yazılır mesela

İngilizce ve Türkçe dışında hangi diller nasıl öğrenilmelidir?

Zaman yönetimi nasıl olmalıdır?

Mesela az uyumak zorunda olan ama çok uzun saatler uyumayı seven birisi nasıl uykusuzluğa dayanır ve uykusuz hissetmez? Gerçi bunun cevabı Sorbilde de yoktur herhalde.

Veya Felsefe konusunda, edebiyat konusunda kendimi geliştirmek isterim. Nasıl Dostoyevski gibi, Tolstoy gibi, Peaymi Safa gibi kitap yazılır mesela

İngilizce ve Türkçe dışında hangi diller nasıl öğrenilmelidir?

Zaman yönetimi nasıl olmalıdır?

İlk söylediğinin kesin bir çözümü bence yok. Zaman yönetimine giriyor yine sanki. Kahve içmek, ilaç kullanmak hep vücuda zarar veren şeyler.

İngilizce dışında herhangi bir dil öğrenmeye ihtiyacın yok. Gelecekte yaşayacağın ülkenin ana diline ihtiyacın olabilir yalnızca.

Zaman yönetimi her şeyi planlayarak olur. Bugünün işini yarına bırakmayarak. Çok basit şeyler aslında :D :D Günlük, haftalık ve aylık planlar yapıyorum ben bazen. Bazen gerek kalmıyor çünkü mesleğim çok rahat bir meslek. Biraz rutininden bahsedersen daha iyi öneride bulunabilirim sanırım. En çok nerede zorlanıyorsun?

Diğer konuda benim bilgim yok. :P