megatronn

Yetkin
Yer
Vice City
Trendyol'dan aldığım soru bankasında elimi attığım an sayfalar ayrılıyordu. Kırtasiyeye gittim anlattım adam zımba attı ama şimdi de sol sayfa tam açılmıyor. ChatGPT'ye sordum spiral yaptırabilirsin dedi ama kırtasiyeye gittiğimde bunlara spiral olmaz dedi. Soru bankasına spiral tel taktirabilir miyim?

Ben, Benim Hocam AYT Edebiyat Konu Anlatımı kitabının rezil kalitedeki cildi illallah ettirince tüm sayfaları çıkarıp konu konu kategorize edip konulara göre zımbalayıp föy haline getirmiştim. Eğer kitabın konu dağılımı uygunsa siz de böyle bir şey deneyebilirsiniz.

Ben, benim hocam AYT edebiyat konu anlatımı kitabının rezil kalitedeki cildi illallah ettirince tüm sayfaları çıkarıp konu konu kategorize edip konulara göre zımbalayıp föy haline getirmiştim. Eğer kitabın konu dağılımı uygunsa siz de böyle bir şey deneyebilirsiniz.

Hocam matbaaya gidip kestirdim sonra da kirtasiyeden spiral yaptırdım. Kitaplar aşırı pahalı ve çoğu abartı kalitesiz gerçekten çok soğudum kitaptan.

Hocam matbaaya gidip kestirdim sonra da kirtasiyeden spiral yaptırdım. Kitaplar aşırı pahalı ve çoğu abartı kalitesiz gerçekten çok soğudum kitaptan.
Evet özellikle pahalı kitaplar cidden cilt kalitesi açısından yerlerde. 600 lira verdiğim o kitapların sayfasını çevirdiğim gibi sayfa elimde kalıyordu. Özellikle kötülemek gibi olmasın ama Benim Hocam kitaplarının cilt kalitesi cidden düşüktü. Hallettiyseniz iyi olmuş ya, bir şekilde çözüm üretiliyor kağıt sonuçta.

Evet özellikle pahalı kitaplar cidden cilt kalitesi açısından yerlerde. 600 lira verdiğim o kitapların sayfasını çevirdiğim gibi sayfa elimde kalıyordu. Özellikle kötülemek gibi olmasın ama benim hocam kitaplarının cilt kalitesi cidden düşüktü. Hallettiyseniz iyi olmuş ya, bir şekilde çözüm üretiliyor kağıt sonuçta.

Yine de normal kitap gibi olmuyor hocam spiral.