• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Sorunlu Gigabyte RX 7700 XT ekran kartı için Endeks Bilişim'e mi yoksa İtopya'ya mı yazılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cakiiiiiii3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 120
  • Etiketler Etiketler
    ekran

cakiiiiiii3

Uzman
Ekran kartımda sorun var ve servis ilgilenmiyor. Gigabyte RX 7700 XT ekran karti.
İtopya'dan aldım Endeks Bilişim diye şirketten gelmis. Ben su anda kimi sikayet etmem gerek? Bir de bu başvuruyu yaparken ne yazmaliyim? Daha once yapanlar varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ne ve ne konuda ilgilenmiyorlar? Daha detaylı yazsanız daha iyi olur. Nasıl bir süreç yaşandı?
Sorunum için konularına bakarsanız daha iyi olur. Büyük ihtimalle kronik bir sorun var ve çoğu oyunda sorun yaşıyorum servis benim sorun yaşadığım oyunlar disindaki oyunları est ederek sorun yok diyorlar. Ve bana dedikleri şey sizin oynadığınız oyunlarda sorun vsr veya arkada açtığınız şeyler yüzünden oluyor deniyor. 4 aydir ugrastim kaç kere servise gitti. Endeks bilisimi sikayet edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…