Jukac Başarılı İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 4 Beğeniler 1 18 Aralık 2023 #1 Arayüz gördüğünüz gibi kenarlara çok yakın. Diğer sitedeki gibi ortalanmalı. Böyle kullanım çok zorlaşıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2023 Artı -5 Eksi
Arayüz gördüğünüz gibi kenarlara çok yakın. Diğer sitedeki gibi ortalanmalı. Böyle kullanım çok zorlaşıyor.
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 18 Aralık 2023 #2 Bende böyle bir sorun yok.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.330 18 Aralık 2023 #3 Ben de o kadar para verdiğim ekranımın kenar kısımları neden kullanılıyor diyorum. Çok haklısınız, kullanılmamalı. Telefon gibi olmalı.
Ben de o kadar para verdiğim ekranımın kenar kısımları neden kullanılıyor diyorum. Çok haklısınız, kullanılmamalı. Telefon gibi olmalı.
Enes3078 Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.381 Makaleler 7 Çözümler 29 Beğeniler 7.489 18 Aralık 2023 #4 Açık temaya alıp kontrol eder misiniz? Sanırım açık temadaki boyuttan olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Doğru muyum? Bu arada kendi düşüncemi de dile getireyim, bu hali çok daha iyi ve Sosyal'i daha stabil boyutlarda gösteriyor bence. Her şey cuk oturmuş vaziyette.
Açık temaya alıp kontrol eder misiniz? Sanırım açık temadaki boyuttan olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Doğru muyum? Bu arada kendi düşüncemi de dile getireyim, bu hali çok daha iyi ve Sosyal'i daha stabil boyutlarda gösteriyor bence. Her şey cuk oturmuş vaziyette.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.981 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.430 Yer Middle Earth🧙♂️ 18 Aralık 2023 #5 Enes3078 dedi: Açık temaya alıp kontrol eder misiniz? Sanırım açık temadaki boyuttan olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Doğru muyum? Bu arada kendi düşüncemi de dile getireyim, bu hali çok daha iyi ve Sosyal'i daha stabil boyutlarda gösteriyor bence. Her şey cuk oturmuş vaziyette. Genişletmek için tıkla... Ben de baktım şimdi, bu hali daha iyi gibi. Değişmesi gerekmiyor.
Enes3078 dedi: Açık temaya alıp kontrol eder misiniz? Sanırım açık temadaki boyuttan olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Doğru muyum? Bu arada kendi düşüncemi de dile getireyim, bu hali çok daha iyi ve Sosyal'i daha stabil boyutlarda gösteriyor bence. Her şey cuk oturmuş vaziyette. Genişletmek için tıkla... Ben de baktım şimdi, bu hali daha iyi gibi. Değişmesi gerekmiyor.
KS KS Jukac Başarılı İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 4 Beğeniler 1 18 Aralık 2023 #6 Enes3078 dedi: Açık temaya alıp kontrol eder misiniz? Sanırım açık temadaki boyuttan olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Doğru muyum? Genişletmek için tıkla... Evet. Vavien. dedi: Ben de o kadar para verdiğim ekranımın kenar kısımları neden kullanılıyor diyorum. Çok haklısınız, kullanılmamalı. Telefon gibi olmalı. Genişletmek için tıkla... Mobilite çağındayız. Bu tasarım modernlikten çok uzak, gözü çok yoruyor. Erişimi kısıtlıyor. 30 inç monitörü son pikseline kadar kullanmak sizin yararınıza değil. En azından tercih seçeneği gelebilir.
Enes3078 dedi: Açık temaya alıp kontrol eder misiniz? Sanırım açık temadaki boyuttan olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Doğru muyum? Genişletmek için tıkla... Evet. Vavien. dedi: Ben de o kadar para verdiğim ekranımın kenar kısımları neden kullanılıyor diyorum. Çok haklısınız, kullanılmamalı. Telefon gibi olmalı. Genişletmek için tıkla... Mobilite çağındayız. Bu tasarım modernlikten çok uzak, gözü çok yoruyor. Erişimi kısıtlıyor. 30 inç monitörü son pikseline kadar kullanmak sizin yararınıza değil. En azından tercih seçeneği gelebilir.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.330 18 Aralık 2023 #7 30 inç monitörle ne mobilliği? Tercihe gerek yok. Tarayıcılar yaptığınız yakınlaştırmaları hatırlıyor. Merak etmeyin. CSS'i başka yerkerde olduğu gibi söyledim. Düzeltir arkadaş. Son düzenleme: 18 Aralık 2023
30 inç monitörle ne mobilliği? Tercihe gerek yok. Tarayıcılar yaptığınız yakınlaştırmaları hatırlıyor. Merak etmeyin. CSS'i başka yerkerde olduğu gibi söyledim. Düzeltir arkadaş.