Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Jukac

Başarılı
Arayüz gördüğünüz gibi kenarlara çok yakın. Diğer sitedeki gibi ortalanmalı. Böyle kullanım çok zorlaşıyor.

1702851108521.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -5 Eksi
Açık temaya alıp kontrol eder misiniz? Sanırım açık temadaki boyuttan olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Doğru muyum?

Bu arada kendi düşüncemi de dile getireyim, bu hali çok daha iyi ve Sosyal'i daha stabil boyutlarda gösteriyor bence. Her şey cuk oturmuş vaziyette.

Açık temaya alıp kontrol eder misiniz? Sanırım açık temadaki boyuttan olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Doğru muyum?

Bu arada kendi düşüncemi de dile getireyim, bu hali çok daha iyi ve Sosyal'i daha stabil boyutlarda gösteriyor bence. Her şey cuk oturmuş vaziyette.
Ben de baktım şimdi, bu hali daha iyi gibi. Değişmesi gerekmiyor.

Evet.
Ben de o kadar para verdiğim ekranımın kenar kısımları neden kullanılıyor diyorum. Çok haklısınız, kullanılmamalı. Telefon gibi olmalı.
Mobilite çağındayız. Bu tasarım modernlikten çok uzak, gözü çok yoruyor. Erişimi kısıtlıyor. 30 inç monitörü son pikseline kadar kullanmak sizin yararınıza değil.

En azından tercih seçeneği gelebilir.

30 inç monitörle ne mobilliği?
Tercihe gerek yok. Tarayıcılar yaptığınız yakınlaştırmaları hatırlıyor.

Merak etmeyin. CSS'i başka yerkerde olduğu gibi söyledim. Düzeltir arkadaş.

Son düzenleme: