Ben bir parti desteklediğini söylemedim. Attığın kaynakta CHP Grubu'nun mecliste verdiği kanun teklifi var.
Siyasette biraz tecrübeli insanlar, benden yaşça büyük insanlar bunun farkındadır.
@GodOfWar @ProfTech CHP iki taraflı oynayan bir partidir. Türk-Kürt mevzuları gibi, imamoğlunun bahçelinin a*o söylemlerini doğru buluyorum söylemi gibi. Özgür özelin amed spora haksızlık yapılıyor demesi gibi. Sonra çıkıp milliyetçi naraları atmaları gibi.
AKP-MHP milletvekillerinin sayısı çoğunluk onların oyunu almadan şu an herhangi bir kanun teklifini uygulamaya koyamazsın. CHP bunu bildiği halde ve şu ana kadar verdikleri hiçbir kanun teklifinin onaylanmadığını da bildikleri halde ve bu olaylardan önce böyle bir teklifte bulunmamış olmalarına rağmen bu teklifi şov amaçlı verdiler. Yine iki tarafa oynamaya çalışıyorlar
"Türkiye'de ise muhalefeti güçsüzleştirmek ve sansür uygulamak için yapılır." Türkiye'deki muhalefeti kimsenin güçsüzleştirmek gibi bir isteği yoktur. Türkiye'de muhalefet zaten güçsüzdür. Hatta yoktur. Mademki muhalefet güçsüzleştirilmek için yapılıyor peki ya benim attığım konuşmadaki CHP'li milletvekili neden çocukların oyun hakkına çökmeye çalıştı? " çocuk günde 1 saatten fazla oyunda kalamasın, 22.00 ile 06.00 arasında giremesin dedik ama kanuna koymadınız. " bunu isteyen kişi zaten hükumet değil mi?