Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle kimsenin nasıl ebeveynlik yaptığını sorgulamak haddime değil ama bu konu hakkında tabii ki görüş belirteceğim. Çocukların sosyal medya kullanmamasını gayet doğru buluyorum, evet tabii ki her çocuk aynı değil ama ülkemizde havlayarak şarkı yapan veya farklı yollarla çocuklara kötü örnek olan insanlar var ve çocuklar bu kişilerden direkt etkileniyor bence. Diğer takıldığım nokta ise dijitalde çocukların zorbalığı daha da yayıyor olması veya güzellik algısı takıntısını daha da abartmaları. Ama yasaklama doğru mu bence değil, aksine bunları ebeveynlerin kontrol etmesi lazım. Ama kaç gündür çıkan haberlerden gördüğümüz üzere aileler tatil günlerinde bile çocuklarına tahammül edemiyorlar, bunları kısıtlamaya çalışmıyorlar bile. O yüzden bunu kendi açımdan doğru buluyorum.

Hangi muhalefeti? Türkiye'de muhalefet mi var? Muhalefet zaten geçen gün konuşmasını gördüm, kendisi de suçu oyunlara atıyordu. Yani şu an hükümete karşı muhalif bir parti veya kişi yok gözümde, Halk diyorsan o başka.
Ben yanlışa yanlış diyerek muhalefet etmek için bir siyasi partiye ihtiyaç duymam. Oyunlarda suç atanların fikriyle benim fikrimi lütfen bir tutmayın. 🙏

Bu hükümetin getirdiği hiçbir sistem amacına hizmet etmez, yalnızca daha kısıtlı bir Medya'ya ve veri sızıntısına yarayacak bu özellik. Kimse tartışmasın boşu boşuna, 24 yıldır tiyatro sürüyor. Ana karakterlerin amacını çözmek bu kadar zor olmamalı.

Ben yanlışa yanlış diyerek muhalefet etmek için bir siyasi partiye ihtiyaç duymam. Oyunlarda suç atanların fikriyle benim fikrimi lütfen bir tutmayın. 🙏

Ben bir parti desteklediğini söylemedim. Attığın kaynakta CHP Grubu'nun mecliste verdiği kanun teklifi var.

Siyasette biraz tecrübeli insanlar, benden yaşça büyük insanlar bunun farkındadır.@GodOfWar @ProfTech CHP iki taraflı oynayan bir partidir. Türk-Kürt mevzuları gibi, imamoğlunun bahçelinin a*o söylemlerini doğru buluyorum söylemi gibi. Özgür özelin amed spora haksızlık yapılıyor demesi gibi. Sonra çıkıp milliyetçi naraları atmaları gibi.

AKP-MHP milletvekillerinin sayısı çoğunluk onların oyunu almadan şu an herhangi bir kanun teklifini uygulamaya koyamazsın. CHP bunu bildiği halde ve şu ana kadar verdikleri hiçbir kanun teklifinin onaylanmadığını da bildikleri halde ve bu olaylardan önce böyle bir teklifte bulunmamış olmalarına rağmen bu teklifi şov amaçlı verdiler. Yine iki tarafa oynamaya çalışıyorlar :)

"Türkiye'de ise muhalefeti güçsüzleştirmek ve sansür uygulamak için yapılır." Türkiye'deki muhalefeti kimsenin güçsüzleştirmek gibi bir isteği yoktur. Türkiye'de muhalefet zaten güçsüzdür. Hatta yoktur. Mademki muhalefet güçsüzleştirilmek için yapılıyor peki ya benim attığım konuşmadaki CHP'li milletvekili neden çocukların oyun hakkına çökmeye çalıştı? " çocuk günde 1 saatten fazla oyunda kalamasın, 22.00 ile 06.00 arasında giremesin dedik ama kanuna koymadınız. " bunu isteyen kişi zaten hükumet değil mi?

Ben bir parti desteklediğini söylemedim. Attığın kaynakta CHP Grubu'nun mecliste verdiği kanun teklifi var.

Siyasette biraz tecrübeli insanlar, benden yaşça büyük insanlar bunun farkındadır.@GodOfWar @ProfTech CHP iki taraflı oynayan bir partidir. Türk-Kürt mevzuları gibi, imamoğlunun bahçelinin a*o söylemlerini doğru buluyorum söylemi gibi. Özgür özelin amed spora haksızlık yapılıyor demesi gibi. Sonra çıkıp milliyetçi naraları atmaları gibi.

AKP-MHP milletvekillerinin sayısı çoğunluk onların oyunu almadan şu an herhangi bir kanun teklifini uygulamaya koyamazsın. CHP bunu bildiği halde ve şu ana kadar verdikleri hiçbir kanun teklifinin onaylanmadığını da bildikleri halde ve bu olaylardan önce böyle bir teklifte bulunmamış olmalarına rağmen bu teklifi şov amaçlı verdiler. Yine iki tarafa oynamaya çalışıyorlar :)

"Türkiye'de ise muhalefeti güçsüzleştirmek ve sansür uygulamak için yapılır." Türkiye'deki muhalefeti kimsenin güçsüzleştirmek gibi bir isteği yoktur. Türkiye'de muhalefet zaten güçsüzdür. Hatta yoktur. Mademki muhalefet güçsüzleştirilmek için yapılıyor peki ya benim attığım konuşmadaki CHP'li milletvekili neden çocukların oyun hakkına çökmeye çalıştı? " çocuk günde 1 saatten fazla oyunda kalamasın, 22.00 ile 06.00 arasında giremesin dedik ama kanuna koymadınız. " bunu isteyen kişi zaten hükumet değil mi?

Çok fazla siyaset ile haşır neşir değilim açıkçası parti tutmuyorum. Ama tabii bazı şeyleri bende takip ediyorum. Sosyal medyaya yansıtmıyorum, söyleyeceğim tonla şey var ama içimde saklıyorum. Zamanı geldiği zaman bunu direkt klavye olarak değil direkt gerekirse milyonlar karşısına çıkıp söylerim.

Ne yapsin o? Her tusa basiyor DEM partiden oylari cekmek icin her yol mubah anlayisiyla hareket ediyor. Ama su gercek benim icin herhangi bir aday degisimi vaad etsin ona oy verecegim yeter artik KPSS bile calisma istegim gelmiyor bunaldım iyice olan bitenden.

Çok fazla siyaset ile haşır neşir değilim açıkçası parti tutmuyorum. Ama tabii bazı şeyleri bende takip ediyorum. Sosyal medyaya yansıtmıyorum, söyleyeceğim tonla şey var ama içimde saklıyorum. Zamanı geldiği zaman bunu direkt klavye olarak değil direkt gerekirse milyonlar karşısına çıkıp söylerim.

Ne yapsin o? Her tusa basiyor DEM partiden oylari cekmek icin her yol mubah anlayisiyla hareket ediyor. Ama su gercek benim icin herhangi bir aday degisimi vaat etsin ona oy verecegim yeter artik KPSS bile calisma istegim gelmiyor bunaldım iyice olan bitenden.

Eğer ki kaliteli bir muhalefet olsaydı. Şu an hükumet suçu atacak bir taraf bulup oyunlara suç atıyorken, Muhalefet Hükümetin suçunu oyunlara değil de Direkt hükümetin kendisine atardı. Buradan anlıyoruz ki Türkiye'de tek bir parti var. :hehehe:

Büyük hata. Önergeye değil önergeyi veren siyasi partiye bakarak reddetmek.

"Türkiye'de ise muhalefeti güçsüzleştirmek ve sansür uygulamak için yapılır." Türkiye'deki muhalefeti kimsenin güçsüzleştirmek gibi bir isteği yoktur.
20 yıldır yurtdışında mıydınız?

CHP'li milletvekili neden çocukların oyun hakkına çökmeye çalıştı?
Herhangi bir siyasi parti umrumda bile değil. Hiçbirine ihtiyacım yok.

Meclisin günümüzde pek bir yararı olmamasına ve "Okul güvenliği önergesininin reddedilmesine" bakıyorum.

Eğer ki kaliteli bir muhalefet olsaydı. Şu an hükumet suçu atacak bir taraf bulup oyunlara suç atıyorken, Muhalefet Hükümetin suçunu oyunlara değil de Direkt hükümetin kendisine atardı. Buradan anlıyoruz ki Türkiye'de tek bir parti var. :hehehe:
Hapise atiyorlar muahlifleri. Hadi diyelim gercekten suclu tamam anladik peki okuyup bitirdigi okulun diplomasini niye iptal ediyorlqr boyle bir mantik var mi? 😅 Ben burada birilerine neden fındık fiyatlarinin dustugunu anlattiydim neredeyse beni Yahudi ilan edeceklerdi bu duzenin degismesi icin oncelikle insanlarin algilarinin acilmasi ve halkın oylarini siyasi partilerin menfaatleri icin degil kendileri icin kullanmalari gerektigini anlamalari gerek ve bu ışığı gormuyorum. Bunun degisecegini sanmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.