Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

683

Yetkin
Makaleler
3
Twitter'ın logosunun X olması gerekiyor.

1703601268075.webp

Artı 16 Eksi
Ma'at'a ne oldu, @683 biliyor musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Üzgün
İfadeler: 683
Yok, Fontawesome 5 ile 6'nin ikon kodları farklı. Hepsini yenilemeleri gerekecekti ve zor bir iş o da.
Deneme için thumbs-up' baktım. Aynı görünüyor. Öyle olmasa bile çakışmadan kastım o tarz şeylerdi.

Sanırım konuda bahsedilen kısım paylaş kısmı değil de sosyal medya hesapları widget'ı. Diğerine koymuşlar, lisanssız. Bunu sanırım XenForo 2.2.14 ile koymuşlar. FA5 lisansına dahil sayılıyor herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözlemlediğim kadarıyla eskilerinin adları ve kodları aynı. 5-10 taneye baktım, hep öyle. Zaten aklı olan birisi öyle yapardı, geçişi kolaylaştıracak bir hamle. Sanki Unicode karakteri bitmiş gibi karıştırmanın anlamı yok. 6'nın olayı çok daha fazla yeni ikon gelmesi, eskilerin daha güzel yapılması. Keza font-family de farklı.

Gözlemlediğim kadarıyla eskilerinin adları ve kodları aynı. 5-10 taneye baktım, hep öyle. Zaten aklı olan birisi öyle yapardı, geçişi kolaylaştıracak bir hamle. Sanki Unicode karakteri bitmiş gibi karıştırmanın anlamı yok. 6'nın olayı çok daha fazla yeni ikon gelmesi, eskilerin daha güzel yapılması. Keza font-family de farklı.
Evet eskilerinden daha iyi ikonlar var 6'da ancak ben baktığımda çoğunun kodu farklıydı, tuhaf.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.