Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
- Öneri
Yok, Fontawesome 5 ile 6'nin ikon kodları farklı. Hepsini yenilemeleri gerekecekti ve zor bir iş o da.Ufacık logo için kuru kuruya Font Awesome 6 koydular ve 5 ile çakıştı muhtemelen.
Ma'at'a ne oldu hocam?Paylaşımlı sunucuda olduğumuz için ikonu değiştiremiyoruz maalesef.
(Şaka yapıyorum.)
Ayrıldı.
Deneme için thumbs-up' baktım. Aynı görünüyor. Öyle olmasa bile çakışmadan kastım o tarz şeylerdi.Yok, Fontawesome 5 ile 6'nin ikon kodları farklı. Hepsini yenilemeleri gerekecekti ve zor bir iş o da.
Sanırım konuda bahsedilen kısım paylaş kısmı değil de sosyal medya hesapları widget'ı. Diğerine koymuşlar, lisanssız. Bunu sanırım XenForo 2.2.14 ile koymuşlar. FA5 lisansına dahil sayılıyor herhalde.
Bazı tek tük ikonların kodu aynı olabilir hocam ama geneli farklı.Deneme için thumbs-up' baktım. Aynı görünüyor. Öyle olmasa bile çakışmadan kastım o tarz şeylerdi.
Evet eskilerinden daha iyi ikonlar var 6'da ancak ben baktığımda çoğunun kodu farklıydı, tuhaf.Gözlemlediğim kadarıyla eskilerinin adları ve kodları aynı. 5-10 taneye baktım, hep öyle. Zaten aklı olan birisi öyle yapardı, geçişi kolaylaştıracak bir hamle. Sanki Unicode karakteri bitmiş gibi karıştırmanın anlamı yok. 6'nın olayı çok daha fazla yeni ikon gelmesi, eskilerin daha güzel yapılması. Keza font-family de farklı.