Uygulandı "Sosyal medya hesaplarımız" kısmındaki Twitter logosu X olmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 683
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ma'at'a ne oldu, @683 biliyor musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 683
Ufacık logo için kuru kuruya Font Awesome 6 koydular ve 5 ile çakıştı muhtemelen.
Yok, Fontawesome 5 ile 6'nin ikon kodları farklı. Hepsini yenilemeleri gerekecekti ve zor bir iş o da.

Ama şu an X olmuş logo.

Yok, Fontawesome 5 ile 6'nin ikon kodları farklı. Hepsini yenilemeleri gerekecekti ve zor bir iş o da.
Deneme için thumbs-up' baktım. Aynı görünüyor. Öyle olmasa bile çakışmadan kastım o tarz şeylerdi.

Ama şu an X olmuş logo.
Sanırım konuda bahsedilen kısım paylaş kısmı değil de sosyal medya hesapları widget'ı. Diğerine koymuşlar, lisanssız. Bunu sanırım XenForo 2.2.14 ile koymuşlar. FA5 lisansına dahil sayılıyor herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözlemlediğim kadarıyla eskilerinin adları ve kodları aynı. 5-10 taneye baktım, hep öyle. Zaten aklı olan birisi öyle yapardı, geçişi kolaylaştıracak bir hamle. Sanki Unicode karakteri bitmiş gibi karıştırmanın anlamı yok. 6'nın olayı çok daha fazla yeni ikon gelmesi, eskilerin daha güzel yapılması. Keza font-family de farklı.

Evet eskilerinden daha iyi ikonlar var 6'da ancak ben baktığımda çoğunun kodu farklıydı, tuhaf.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…