Uygulandı "Sosyal medya hesaplarımız" kısmındaki Twitter logosu X olmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 683
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözlemlediğim kadarıyla eskilerinin adları ve kodları aynı. 5-10 taneye baktım, hep öyle.

Techolay kategorisinin ikonunu ele aldım, aynı koda (f0e7) sahip ikon farklılaşmış ve şu anki ikon farklı bir koda atanmış:

Sizin gözleminize uyan ikonlar da mevcut (Techolay Önerileri):

Pek detaylı incelemedim, o yüzden de boşta kalmış veya bambaşka bir ikona atanmış bir koda rastlamadım.

Paylaşımlı sunucuda olduğumuz için ikonu değiştiremiyoruz maalesef.

(Şaka yapıyorum.)

Ben de onu demek istedim. O widget normalde yok, Techolay kendi ekledi ve Twitter için X logosu yapılmadı.

Peki isteler yapabilirler mi? El atılmışken orası da değişsin bu konu da burada kapansın.

İfadeler: 409
Yapılabileceğini belirtmiştim. Hatta genele hitap eden bir widget bile yapılabilir. İkon, renk ve bağlantı seçilir.

Diğerine onlar el atmadı, XenForo 2.2.14 ile değişti. Localde kurduğum XenForo'ya bakınca var olan lisansa dahil değil gibi duruyor. Elle değiştirmiş olabilir o durumda.

Yapılabileceğini belirtmiştim. Hatta genele hitap eden bir widget bile yapılabilir. İkon, renk ve bağlantı seçilir.

Görmemişim galiba özür dilerim. Bu arada dediğiniz şey mantıklı @Leo hocamız ne düşünüyor merak ettim.

Kuş lobisi kaybetti, harf lobisi kazandı.

Öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…