Son düzenleyen: Moderatör:

Vallahi benim X, Meta, TikTok, hesabım yok, bir tek YouTube ve forumlarda takılıyorum boş zamanlarda, bir de PC'de oyun vs.
Yaşım da buradaki çok kişiden büyük o yüzden sorun çıkmaz bana ama her foruma kimlik taratacaksak işimiz var, zira hackerlara büyük av oluruz milletçek, her şeyimizi alır kullanırlar ortalıkta adımıza şirket bile açarlar kredi çekerler suç işlerler.

Adalet Bakanı burada net olarak mevzuyu açıklıyor.

Vallahi benim X, meta, TikTok, hesabım yok, bir tek yout ve forumlarda takılıyorum boş zamanlarda, bir de PC'de oyun vs.
yaşım da buradaki çok kişiden büyük o yüzden sorun çıkmaz bana ama her foruma kimlik taratacaksak işimiz var, zira hackerlara büyük av oluruz milletçek, her şeyimizi alır kullanırlar ortalıkta adımıza şirket bile açarlar kredi çekerler suç işlerler.

Çok doğru, yaşımız büyük ama bu her yere de kimlik vereceğimiz anlamına gelmiyor kesinlikle.

Bu durum hem iyi, hem de kötü aslında. İyi tarafı, artık biri sizi tehdit ya da rezil etmek istediğinde, bunu iki kez düşünmek zorunda kalacak. Kötü tarafı ise, aynı durum bizim için de geçerli.