Sizin anlamadığınız bir şey var. Bu yasalar büyük bir sorunun küçük çözümleri olarak gelmedi. Bu yasalar okul saldırıları arttığında konuşulmaya başlandı. Yani aslında geçmişte olan, çocukların gelişimini etkileyen sorunlarla bu kanunların gram alakası yok. Şu an okul saldırılarına bahane arandığı için bu yasalar geliyor.
Hayır dostum, senin aksine bu mevzu epeydir var. Hatta medyada ilk olarak 2024 yılında paylaşılmaya başlandı. Küresel çapta da Avrupa'da da bu tarz önlemler alınmaya başlandı. Özellikle de Fransa.

Hayır dostum, senin aksine bu mevzu epeydir var. Hatta medyada ilk olarak 2024 yılında paylaşılmaya başlandı. Küresel çapta da Avrupa'da da bu tarz önlemler alınmaya başlandı. Özellikle de Fransa.
Ben şu an Türkiye ile ilgili konuşuyorum. Farkındaysanız Türkiye'de yaşıyoruz, şu an bu olaylar Türkiye'de oluyor. Diğer ülkelerde bu çok önce konuşulmaya başlandı zaten, Türkiye ancak okul saldırıları başlayınca bunları konuşmaya başladı. Gözünüzü açın biraz, bu kadar kör olamazsınız.

Saydığın şeylerin tek çözümü yok. Olsa çözülür zaten. Bunların hepsi sosyal çürüme sayesinde ortaya çıkan şeyler. Toplum ne zaman normala döner, bu tarz olaylarda da o zaman azalma görülür.
Toplum bu meclisle hiçbir zaman normale dönmeyecek onu bir akıldan çıkaralım. Ülkeyi yönetmek istemeyip ülkeyi sevmeyenlerin eline bırakıyor. Devlet aklı derdik ya o aklın mantıklı yaklaşımını AKP'yi seçerek öldürdü bir kere. Kendini yetiştirmeyerek yasağa bel bağlamak ancak akıldan yoksun olunduğunun işaretidir.

İnternet'in getirmiş olduğu özgürlüğü kısıtlayarak devletlerin el atabilecekleri bir yer haline getirmeyi kendine menfaat gören her devlet kolları sıvar.