6 - 0'dan sonra interneti kessinler bence ama daha büyük bir olay var mı, bilmiyorum. İnşallah kötü bir şey yoktur.

Herkes disslike atmış ama iyiydi hocam bu kadar kötü olay yerine futbol konuşmayı yeğlerim. Bizde disslike yemek uğruna yorumumuzu yapalım yani kapatılmışsa kapatılmış İstanbul'da değilim açıkçası yapabileceğim bir şey yok zaten tek adam rejiminde olduğumuzdan dolayı bence kimsenin yapabilecek bir şeyi yok.

1757280796928.webp

Bir şey yapmamak da bir şeydir. Saçma sapan futbol konuşup gündemi değiştirmeyebilirsiniz mesela. Ayrıca dünyada hiçbir diktatörlük sonsuza kadar sürmemiştir. Ha sen illa yapılacak bir şey yok diyorsan, bavulunu toplayıp başka bir ülkeye gidebilirsin.
Yoo ben gündem değiştirmedim. Olayları da bilmiyorum. Ülke önemli tabii. Mesajımı yazarken de umarım büyük bir olay yoktur yazdım.

Bir şey yapmamak da bir şeydir. Saçma sapan futbol konuşup gündemi değiştirmeyebilirsiniz mesela. Ayrıca dünyada hiçbir diktatörlük sonsuza kadar sürmemiştir. Ha sen illa yapılacak bir şey yok diyorsan, bavulunu toplayıp başka bir ülkeye gidebilirsin.
Gündem değiştirsem ne olur değiştirmesem ne olur hocam? Sıkılmadınız mı artık sürekli olan şeyleri tartışmaktan? Belli ki değiştiremiyoruz vatandaşlar olarak bazı şeyleri. Ek olarak çoğunluk sağlanmazsa bir şeyi değiştiremezsiniz.

Dünyadan şu kadar bi haber olacaksın işte.
Al tüm haberler senin olsun babuş.
Mücadeleci olman, duyarsız kalmaman güzel ama senin böyle konuşman da seni herhangi birinden ileri götürmüyor. Bence en iyisi sakin ol biraz.

Eskiden sosyal medya mı vardı çocuğum 🤡
2002'den 1 sn. sonra o da geldi.

Ben hepsine girebiliyorum. DNS değiştirdim telefonda, ondan sanırım.
Ben Quad9 DNS, filtresiz modunu kullandım, yine girmedi.

Gündem değiştirsem ne olur değiştirmesem ne olur hocam? Sıkılmadınız mı artık sürekli olan şeyleri tartışmaktan? Belli ki değiştiremiyoruz vatandaşlar olarak bazı şeyleri. Ek olarak çoğunluk sağlanmazsa bir şeyi değiştiremezsiniz.
Aynen. Gündem ve insanların sonu gelmez. Gittiği yere kadar kafa rahat yaşamak lazım. Psikoloji de insanın sınırıdır yani. Kafa kaldırmaz bazen, uğraşası gelmez insanın.