Sosyal medyada Almancılar neden linç yiyor?

Haklılar bizimkiler sanırım. Babaları namuslarıyla çalışmaya gittiler kendileri sokaklarda sürtüp Türkiyeyi ve türkleri aşşağılamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Kıl oluyorum böyle tiplere.

Parayla övünen, görgüsüz, medeniyetsiz, terbiyesiz herifler de ondan. Yurt dışını aşağılayıp Türkiye'yi yüceltirler. İş gelmeye gelince gelmezler gelseler hademe bile olacak potansiyel yok heriflerde, kafa yok bir kere. Yurt dışına gitmiş bir şekilde orada kaçıncı sınıf vatandaş olduğu belli değil, bir biçimde yaşıyorlar. Euro ve Doların gücüne güveniyorlar alıyorlar görgüsüzlük akan arabayı, alıyorlar 1 euroluk nuttter bilmem ne yazan çikolatayı Türkiye'ye gelip arabayı dolduruyorlar göz boyama çikolatasını da verip uzuyorlar. Çoğu da malum partilidir.

Pommes yiye yiye beyinleri vitaminsiz mi kalmış bunların.

Şahsen bizim kızlarımız dünyada eşi benzeri olmayan bir temizlik ve ahlaka sahip. Tanıdığım bütün kız arkadaşlarım oturmasını kalkmasını bilen, anne babasına saygılı, okuluna kariyerine odaklanmış insanlardı. Almancı kızlara bakınca ise, 7/24 kat kat makyajla her BMW ve Mercedes kullanan adamın arabasında gezerken görüyorum.

Tamamen katılıyorum bu dediklerinize. Türkiye'de ki tanıdıklarıma ve Almanyada ki tanıdıklarıma bakıyorum ve yani Almanyadakilerin 10 da 2 si düzgün diyebilirim. Türkiyede bu oran 8 gibi falan.

Benim dedem madenci olarak gitti Almanya'ya zamanında. O zamanlar para birimi mark kullanılırdı. Almanlar, dişlerine bakarak alırdı Türk'leri. Dişlerin sağlam ise sorun yaşamazdın. Ne okul, ne durumun hiçbirinin önemi olmazdı eskiden. Görgüsüz olarak lanse edilenlerin birçoğu, onların torunları ve soyundan gelenler işte aslında. Yanlış anlaşılmasın, hepsi öyle değil. Çok iyi gurbetçiler var, düzgünleri keza.

Almanya'da esmer kadınlar çok popülerdir. O yüzden oradaki gurbetçiler, aşırı esmerleşiyorlar. Makyajı abartabiliyorlar. Aslında sebep o.

Tabii ego ve kibir seviyeleri de, hepsinde olmasa bile birçoğunda yüksek seviyede. Yine de aralarında çok iyileri var.

Son düzenleme:
Almanya'da yaşayıp, Almanya'yı kötüleyip, Türkiye'de yaşamanın daha iyi olduğunu söyleyenler. Orada kazandığı paralarla Türkiye'ye gelip krallar gibi yaşayıp, üstüne malum kişiyi destekleyip duruyorlar.

Ben almancı olsam ben de kendimi eleştirirdim öyle bir şey bu almancılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…