Sosyal medyada Almancılar neden linç yiyor?

Bizim Almancı akrabalar, özellikle gençler abartı bir makyaj ve TR'de pahalı olan kıyafetlerle gelirler. Dedesinin evinde Türkçe konuşurken sizi görünce Almanca'ya geçerler. Amazon'da görmüştüm 10-15 Euro mu ödedin deyince yüzleri asılır Babaları evde Almanca konuştuklarını görse zorbalar bunları.

Bunların daha beteri Fransa ve Hollanda'da yaşayan kesim. Özellikle Fransa'da yaşayan çok ağlar Onlar ucuz diye SW Meganla gelirler. Burada sizin VW'ye bindiğinizi görse enişte diye hitap ederek bizden zenginsiniz lafları döner.

Almancıların genelinin kötülenmesinin sebebi Almanya ve Avrupa'yı kötüleyip, hala orada yaşamaya devam etmeleridir. Bahaneleride kurulu düzenimiz var demeleri. Türkiye'ye göre çok daha rahat yaşayıp kurulu düzen yalanını söyledikleri için sevilmiyorlar. Ayrıca buraya arabayla gelen almancılar ve diğer gurbetçilerde gördüğüm bir şey var, o da trafik kurallarını hiçe saymaları. Aynı şeyi yaşadıkları ülkede yapamıyorlar ama ne hikmetse burada gayet yapabiliyorlar.

Adım 1: Yurtdışında 10 numara hayat yaşa.
Adım 2: Türkiye'ye eurolar ile gel ve on numara tatil yap.
Adım 3: Türkiye'de kendi paran değerli olduğu için Türkiye'yi ucuz bir yer olarak düşün.
Adım 4: Türkiye'de yaşamamana rağmen AKP'ye oy ver.

Başka bir linç sebebi görebiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…