Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 5
Sosyal medya olarak sadece Reddit kullanıyorum. Orada da bir 5-6 kişiyi engelledim.
RockyHighway79
Üstün
Hocam kızlara garezin mi var neden "biri de bir kız" diye belirttin30 falan. Karşıma çıkan sevmediğim sayfaları engelliyorum, biri de bir kız.
LA Knight
Üstün
Twitter rekora gidiyor herhalde. Mavi tikli GS ve FB fenoları, güneş emoji , LGBT, transgender, filistin, israil bayraklı, p*k temalı ve isimli kullanıcıları engellemekten yoruldum. LGBT bayraklıların direkt beyni yok. Zaten çoğu da propaganda kürt. Turnusol belirleme ayracı adeta.
Ayrıca bir şekilde önüne de düşüyor. Akışta kim popüler olursa atıyorum Türkçe hesap alıntılayıp, kürtçüyü linç ediyor bunu görüyorum engelliyorum. Rahatsız olup, laf söylemektense engellemek daha mantıklı.
Ayrıca bir şekilde önüne de düşüyor. Akışta kim popüler olursa atıyorum Türkçe hesap alıntılayıp, kürtçüyü linç ediyor bunu görüyorum engelliyorum. Rahatsız olup, laf söylemektense engellemek daha mantıklı.
- Makaleler
- 1
Sayfa olmayan tek o vardı, o yüzdenHocam kızlara garezin mi var neden "biri de bir kız" diye belirttin.
Physic
Üstün
Ben kimseyi engellemem kavga etsem bike kolay kolay, bakalım eleman neler yazıyor diye hep merak ederim ama ses etmem 
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Elimden geldiğince kimseyi engellememeye çalışsam da, sabrımı zorlayan boş insanları engellemek durumunda kalıyorum. Kaç kişi olduğunu saymasını da size bırakıyorum:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Tema güzelmiş hocam.Elimden geldiğince kimseyi engellememeye çalışsam da, sabrımı zorlayan boş insanları engellemek durumunda kalıyorum. Kaç kişi olduğunu saymasını da size bırakıyorum:
Eki Görüntüle 191813
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-