Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Forumda panelci de varmis.
Amaç sadece korkutmak, isteyen gelip bana ana bacı sövüp tehdit edemez. Bilgilerini kullanmadım.
Amaç sadece korkutmak, isteyen gelip bana ana bacı sövüp tehdit edemez.
Korkutmak için kimlik bilgilerini attınız yani adama?
Korkutmak için kimlik bilgilerini attınız yani adama?
Evet? Bilgilerini her yere yayıp kullanacak değilim herhalde.
Buyur internette yazan bilgi. Yorum yapmama gerek yok herhalde. Sizin yaptığınız ne kadar size doğru geliyor bilmiyorum ama yaptığınızı 14-15 yaşındaki çocuklar yapıyor.
5237 sayılı TCK'nın 136. maddesinde “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” başlığıyla düzenlenen suçun madde metni şu şekildedir:
5237 sayılı TCK'nın 136. maddesinde “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” başlığıyla düzenlenen suçun madde metni şu şekildedir:
Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.136/1).
Haklısınız hocam, gelip sanaldan sövüp tehdit edince sinirlerime hakim olamadım.Buyur internette yazan bilgi. Yorum yapmama gerek yok herhalde. Sizin yaptığınız ne kadar size doğru geliyor bilmiyorum ama yaptığınızı 14-15 yaşındaki çocuklar yapıyor.
Son düzenleme:
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani adam da senin bilgilerini alabilir. Ama bu boş insanlarla uğraşmaydın keşke. Zamanını boşa harcamışsın.Bir adam geldi sohbet başlattı, Instagramda bir yorumu görmüş. Ağır Apple fanı herhalde, S24 serisini beğendiğimi ve satın almayı düşündüğümü söylediğim için beni tehdit etti. Telefon numaranı ver lan keserim seni dedi. Ben de profiline girdim, her neyi varsa paylaşmış. Ben de bu bilgileri aldım, uygun olmayan yollarla bilgilerini buldum. Ona bu bilgileri yazınca küfür etti sen bittin dedi bende engel attım. Bir şey olacağını düşünmüyorum ama yine de size bir sorayım dedim.
Artık pek uğraşmam zaten hocam tek seferlikti.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-