Aynı şeyi bende yaşamıştım. Elemanın biri Doğu Türkistan'ı destekliyorum diye bana demediğini bırakmamıştı. Engelledim geçtim. Ayrıca adam Türk'tü. :D

Panel kullanınca elinize ne geçiyor?

Adamdan daha fazla suç işlemişsin. Ben o adamın yerinde olsam yine de şikayet ederdim. Özel bilgi çıkarmak nedir?

Buyur internette yazan bilgi. Yorum yapmama gerek yok herhalde. Sizin yaptığınız ne kadar size doğru geliyor bilmiyorum ama yaptığınızı 14-15 yaşındaki çocuklar yapıyor.

5237 sayılı TCK'nın 136. maddesinde “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” başlığıyla düzenlenen suçun madde metni şu şekildedir:

Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır (TCK m.136/1).

Buyur internette yazan bilgi. Yorum yapmama gerek yok herhalde. Sizin yaptığınız ne kadar size doğru geliyor bilmiyorum ama yaptığınızı 14-15 yaşındaki çocuklar yapıyor.

5237 sayılı TCK'nın 136. maddesinde “Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme” başlığıyla düzenlenen suçun madde metni şu şekildedir:
Haklısınız hocam, gelip sanaldan sövüp tehdit edince sinirlerime hakim olamadım.

Son düzenleme:
Bir adam geldi sohbet başlattı, Instagramda bir yorumu görmüş. Ağır Apple fanı herhalde, S24 serisini beğendiğimi ve satın almayı düşündüğümü söylediğim için beni tehdit etti. Telefon numaranı ver lan keserim seni dedi. Ben de profiline girdim, her neyi varsa paylaşmış. Ben de bu bilgileri aldım, uygun olmayan yollarla bilgilerini buldum. Ona bu bilgileri yazınca küfür etti sen bittin dedi bende engel attım. Bir şey olacağını düşünmüyorum ama yine de size bir sorayım dedim.
Yani adam da senin bilgilerini alabilir. Ama bu boş insanlarla uğraşmaydın keşke. Zamanını boşa harcamışsın.